درود و سپاسبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط DOOM999 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مورد اول تست شد که روی 3200 سیستم روشن نمیشد... و بالاتر توضیح دادم خدمتتون...
مورد دوم 2400 هست
و مورد سوم هم 4 اسلت رو پر میکنه که فن پردازنده من اجازه این کار رو نمیده ...
درود و سپاسبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از متخصصین یکی از فروشگاههای مطرح کشور مشورت گرفتم، منتها 98 درصد کاربرها یا 8 گیگ یا 16 گیگ خریداری میکنن و کسی معمولا 32 گیگ روی برد x370 استفاده نمیکرده... نهایتا کروشال رو گفتن با همه موارد سازگاری داره که گرفتم و نتیجه بخش نبود...
من اولویتم خیلی بالاتر از 3200 بود ولی خب گفتم حالا که نیست حداقل دیگه 3200 بگیرم که ...
الان ازتون یک مشورت میخوام برای خرید رم (سری سوم)
رم Team Group T-Force Night Hawk DDR4 3200MHz CL16 Dual طبق پارت نامبر موجود در فروشگاههای ایرانی و مشاهده سایت گیگابایت و همچنین تیمگروپ به این مادربرد مچ میشه...
ولی آیا به نظرتون صرفا چون توی دو سایت و لیست QVL درج شده، روی همین فرکانس 3200 کار میده!؟
اصلا این رم، رم خوبی هست؟ برند خوبی هست؟ با توجه به اینکه قیمتش نسبت به قیمت بقیه رمها پایینتر هست عرض کردم...

Bookmarks