خوب ممنون از راهنماییتون
الان اگه من هاردمو به ساتا سه وصل کنم تغیری در کارایی ایجاد خواهد شد یا نه؟
خوب ممنون از راهنماییتون
الان اگه من هاردمو به ساتا سه وصل کنم تغیری در کارایی ایجاد خواهد شد یا نه؟
|
با برنامه ای مثل HD Tune یه تست سرعت بگیرید اگر سرعت Read/Write هارد شما بالاتر از 300MB/s هست قطعا تاثیر داره، وصل کنید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط angel_h1374 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما همون طور که گفتم تغییراتی دیگه در پورت SATA III ایجاد شده و افزایش سرعت فقط یکی از اون هاست (البته اساسی ترین تغییر همین افزایش سرعت هست) بنابراین بهتره از همین SATA III استفاده کنید.
angel_h1374 (26-08-11), Rezasam1 (26-08-11)
اگه اینترفیس هاردتون SATA III هست مسلما کمی افت کارایی خواهید داشت اما با توجه به اینکه سرعت هارد خیلی پایین تر ازین حرفاست این میزان خیلی محسوس نیست.الان اگه من هاردمو به ساتا سه وصل کنم تغیری در کارایی ایجاد خواهد شد یا نه؟
یک هارد دیسک 7200 دور عمرا به سرعت 300MB/s بر ثانیه برسه !! بر خلاف تصور رایج اتصال یک قطعه کند به یک درگاه سریع هم باعث افزایش سرعت میشهبا برنامه ای مثل HD Tune یه تست سرعت بگیرید اگر سرعت Read/Write هارد شما بالاتر از 300MB/s هست قطعا تاثیر داره، وصل کنید.
در بنچمارک های زیر چند عدد فلش USB2.0 هم با درگاه USB2.0 و هم 3.0 آزمایش شده اند و نتایج نشون داده که حتی اتصال یک فلش کند USB2.0 هم به درگاه USB3.0 باعث افزایش کارایی میشه.
USB2.0 تا حداکثر 60MB/s سرعت را پشتیبانی میکنه درحالی که هیچ فلش به عمل به این سرعت نمیرسه اما با اتصال به درگاه USB3.0 شاهد افزایش سرعت هستیم.
دقت کنید که نمودارها برحسب زمان میباشد.
usb..JPG usb2..JPG usb3..JPG
پس نتیجه نهایی اینکه اگه هارد این دوستمون سرعتی کمتر از 300MB/s هم داشته باشه ( که قطعا داره ) باز هم با اتصال به SATA III اندکی سرعت هاردشون افزایش پیدا خواهد کرد.
nothing is as it seems
angel_h1374 (26-08-11), ™Ali (26-08-11), Rezasam1 (26-08-11)
هارد ساتا 3 رو باید به درگاه ساتا 3 متصل کنید تا مشکلی برای سیستم پیش نیاد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط angel_h1374 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
عوامل محدود کننده اورکلاک خیلی زیاد هست و نمیشه گفت فن x قابلیت اور پردازنه رو تا y داره .بعد یه فن هم برا پردازندم میخام بخرم برا اورکلاک کردن نظر خودم اینه
CPU FAN: APACK ZEROtherm Nirvana NV120 Premium
به نظر شما جواب میده؟ قیمتش تقریبا 55 تومنه
با این چقد میشه اور کرد؟
angel_h1374 (26-08-11), ™Ali (26-08-11), Rezasam1 (26-08-11)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks