53 که عالیه. ماشکین دولوکس 256 گیگ که هنوز داره کار میکنه دو سال قبل اوایل عمرش بیخودی جوش آورد و به نزدیک 90 هم رسید :1. (27):طوریکه لپتاپ ریست شدنقل قول:
Printable View
53 که عالیه. ماشکین دولوکس 256 گیگ که هنوز داره کار میکنه دو سال قبل اوایل عمرش بیخودی جوش آورد و به نزدیک 90 هم رسید :1. (27):طوریکه لپتاپ ریست شدنقل قول:
سلامنقل قول:
ممنون از نظرتون
در smart حداکثر دمایی که تا بحال داشته رو میزنه ، دوست داشتید همینجا شاتی هم ازش بزارید ما هم فیض ببریم
:give_rose:
فراموش کرده بودم که بالاتر از 90 بوده (104)
حدسم اینه علت خطا و کلا افت کارایی MKNSSDAT240GB استفاده از sy-ada40050 باشه که هر دو 3 سال قبل از amazon.com ابتیاع شدند
کنترلر اینم SF-2281 هست
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
سلامنقل قول:
مطمعنید درست زده؟ (میدتونید با ایدا64 هم تست کنید) البته اگه 90 رودیدید احتمالا درسته چون من این اس اس دی رو داشتم اسمارتش درسته ، اما adata s596 دارم همیشه 40 درجس حتی دمای عادی رو هم درست نمیزنه
انشاالله که از شما بیشتر از این حرفا کار کنه از من حدود 12000 ساعت کارکرد
رقم رو که درست زده و داغی کاملا بی علتش که یکدفعه شروع شد حتی در بدنه ی لپتاپ قسمت بالای ssd هم محسوس بود اما همون یک مرتبه بود و دیگه تکرار نشد. در هر حال دمای این قطعه همیشه چند درجه بالاتر از hdd کنارش هست. ssd فقط سامسونگ و بس
البته سامسونگ اون زمان مثل الان نبود مقایسه شده بین جنس حال حاضر با جنس 3 سال قبل :1. (26):نقل قول: