پاسخ: منظور از MCU در SSD ؟
نقل قول:
Sandforce 2281 هست . باید گشت دنبالش چون فکر میکنم تولید این کنترلر توسط سند فورس متوقف شده
سلام
این هم عکس این کنترلر:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
اگه میدونید در ایران موجود نیست کلا بیخیال تعمیرش میشم چون فک میکنم حدود 100 هزینش بشه که ارزش نداره با 200 میشه ssd 120 رو خرید با گارانتی...
:give_rose:
خیر برادر تو ایران نیست . سفارشی باید وارد بشه
فقط این هم بگم . این چیپ باید با bga machine زده بشه . اون هم حداقل 30 تومن ازت دستمزد میگیرن .
یک پیشنهاد دارم برات . کسی رو پیدا کن این چیپ را برات ریورک کنه .
چون این چیپ ها معمولا به خاطر حرارت . از روی برد به اصطلاح تعمیرکاران از روی برد بلند میشن . اگر شابلونش پیدا بشه بهترین کار ریبالش هست . عموما جواب میده . من چیپ مودم را همینطوری درست کردم .
نقل قول:
خیر برادر تو ایران نیست . سفارشی باید وارد بشه
فقط این هم بگم . این چیپ باید با bga machine زده بشه . اون هم حداقل 30 تومن ازت دستمزد میگیرن .
یک پیشنهاد دارم برات . کسی رو پیدا کن این چیپ را برات ریورک کنه .
درسته حدود 70-80 گفت اگه پیدا کنه قیمتشه برای همین گفتم 100 میشه هزینش که زیاد به صرفه نیست
ریورک به چه صورت انجام میشه؟ هیت دادن؟
با سپاس
نقل قول:
درسته حدود 70-80 گفت اگه پیدا کنه قیمتشه برای همین گفتم 100 میشه هزینش که زیاد به صرفه نیست
ریورک به چه صورت انجام میشه؟ هیت دادن؟
با سپاس
خیر هیت دادن روی چیپ های BGA باعث چسپیدن پایه ها به هم میشه . باید چیپ دیسولد بشه . دوباره بال گذاری بشه و سولد بشه با BGA
نقل قول:
خیر هیت دادن روی چیپ های BGA باعث چسپیدن پایه ها به هم میشه . باید چیپ دیسولد بشه . دوباره بال گذاری بشه و سولد بشه با BGA
ممنون ، این مورد رو اضافه کنم که حداکثر دما 55-56 بوده برای این ssd در طول این چند سال اما دقیقا روز اخر عمرش چون ازش تست میگرفتم 53 درجه بود که بعد از دنیا رفت ، در حالت عادی همیشه 42-40 بود اگه اشتباه نکنم
نقل قول:
ممنون ، این مورد رو اضافه کنم که حداکثر دما 55-56 بوده برای این ssd در طول این چند سال اما دقیقا روز اخر عمرش چون ازش تست میگرفتم 53 درجه بود که بعد از دنیا رفت ، در حالت عادی همیشه 44-45 بود اگه اشتباه نکنم
بعضی چیپ ها این ایراد را دارند . لزوما هم به خاطر دما زیاد نیست . حتی کیفیت PCB در اینطور موارد تاثیر گذار هست . همین نقص PCB را در لپتاپهای دل 5010 دیده میشه . حتی بعد از تعویض چیپ . دوباره بعد از مدتی چیپ بلند میشه
نقل قول:
بعضی چیپ ها این ایراد را دارند . لزوما هم به خاطر دما زیاد نیست . حتی کیفیت PCB در اینطور موارد تاثیر گذار هست . همین نقص PCB را در لپتاپهای دل 5010 دیده میشه . حتی بعد از تعویض چیپ . دوباره بعد از مدتی چیپ بلند میشه
فقط این مورد رو اضافه کنم که بعد از سوختنش که دیگه شناسایی نمیشد وقتی متصل میکردم داغ میکرد
نقل قول:
فقط این مورد رو اضافه کنم که بعد از سوختنش که دیگه شناسایی نمیشد وقتی متصل میکردم داغ میکرد
خوب اگر داغ میکنه چیپ باید عوض بشه . داغ کردن چیپ ها و ایسی ها به معنای خرابیشون هست .
نقل قول:
خوب اگر داغ میکنه چیپ باید عوض بشه . داغ کردن چیپ ها و ایسی ها به معنای خرابیشون هست .
در مورد ایسی شنیده بودم همین که یادم اومد گفتم ذکر کنم
ممنون از شما
با سپاس :give_rose: