پیشنهاد میکنم از GTA IV هم تو تست گیم ها استفاده کنید که بسی رم خور است !!!
کاربر شهرسختافزار
پیشنهاد میکنم از GTA IV هم تو تست گیم ها استفاده کنید که بسی رم خور است !!!
nothing is as it seems
|
|
سعی میکنم بعد از تست گیمینگ تو یه پست مجزا این بازی رو هم تست کنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohamad70 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اول باید از وقفه ای که در آپدیت تاپیک پیش اومد از دوستان پوزش بخوام برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این بازی با استفاده از موتور فیزیک havok تست بعدی ماست
مطابق معمول تستهای قبلی این تست نیز در رزولیشن 1920*1080 ، ماکزیمم تنظیمات و مود Variable انجام پذیرفت
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در این تست با اینکه انتظار داشتم به دلیل محاسبات فیزیک توسط پردازنده نقش رم سیستم زیاد باشه ولی اینگونه نبود و رم gskill در فرکانس 1066 توانست رتبه اول را به خودش اختصاص بده
البته باید خدمت دوستان توضیح بدم که هر تست موقع اجرا میتونه با یک تلورانس کمی ریزالتهای مختلفی بده ، به دلیل نزدیک بودن نتایج احتمالا اگر تست تکرار میشد ریزالتهای متفاوتی گرفته میشد
یکی از معدود بازیهائی که بعد از گذشت سالها هنوز به عنوان تست معتبر گیمینگ ، سخت افزارهای جدید رو به چالش میکشه تست بعدی ما برای رمهاست
اولین تست را با بالاترین تنظیمات مطابق شات زیر انجام میدهیم
و نتایج حاصله در این تست به این شرح بود
پس هر رمی با هر سرعتی روی سیستم با مشخصات سیستم تست ما نصب بشه در این بازی تاثیر نخواهد داشت
حال ممکنه بحث گلوگاهها مطرح بشه ، به همین دلیل تست مجددا با تنظیمات پائینتر (gamer و 4x aa) در dx9 انجام شد
ببینیم در این حالت سرعت و تنظیمات رم تا چه میزان در بازده تاثیر گذار هستند
پس شما هم اگر مانند من عاشق این بازی هستید برای انجام آن نیاز به رم سریع ندارید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یکی از مشهورترین بازیهای نسبتا جدید که بین تستهای معتبر درخشش بخصوصی پیدا کرد آزمون بعدی ماست
این تست در سه تنظیم مختلف انجام پذیرفت
تنظیمات سطح بالا
نتیجه حاصله اندکی دور از انتظار بود و رم gskill در حالت دیفالت در جایگاه آخر قرار گرفت
اجازه بدهید این تست را در تنظیمات متوسط انجام بدهیم
اوضاع کمی بدتر شد و تقریبا هیچ تفاوتی در فریم ریت این تست مشاهده نگردید
باز تنظیمات را کمتر میکنیم و مجددا تست را انجام میدهیم
همانگونه که مشاهده میفرمائید با پائین آمدن تنظیمات و بالا رفتن فریم ریت ، رمها تونستن تفاوتی در نتایج ایجاد کنند
در پست بندی یک جمع بندی انجام میدیم تا ببینیم تا به اینجا هر یک از رمها و تنظیمات انجام پذیرفته میانگین چه تاثیری در تعداد فریم یا امتیاز برنامه ها داشته است
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks