برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hossein6886 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Âli rângêr برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدراستش شهریار جان فکر می کنم همیشه تئوری با عمل متفاوته...!! تا خودتون تست نکنید تفاوت رو نمی فهمید! یک مقدار هم حق بدین که تبلیغات همیشه هست...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من خودم سرعت این ATV رو به چشم دیدم!!
یکی از دوستان همون طوری که بالا نقل قول زدم ATV رو تست کردن! Read بالای 25-26 چیز کمی نیست... هرچند در یک رویو Read ثبت شده واسه این مدل 30 mb/s بوده...
http://www.overclockercafe.com/Revie..._ATV/index.htm
علی آقا هم انگار Rally2 داره... اگه یک تست Read بذاره تفاوتش با ATV کامل مشخص می شه...!!
به نظر من تفاوت زیادی بین ATV و مدل Turbo نیست... با توجه به قیمت بالای Turbo این موضوع بیشتر صدق می کنه!!
با سپاس... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks