سلام دوستان
من یک عدد هارد دارم که بعد چند سال اطلاعاتش رو جا به جا کنم و فرمتش کنم تا اگه مشکلی داره مشخص شه و یا بدسکتوری داره رفع شه
حالا میخواستم بپرسم چه مدل بهتر هستش
پارتیشن هامو بسازم و فرمت کامل کنم
تک پارتیشن کنم و فرمت کامل کنم بعد پارتیشن ها رو بسازم با فرمت سریع
low level format کنم بعد پارتیشن بندی کنم و فرمت سریع
دوستان راهنمایی کنند که کدومش بهتره و چرا ممنون میشم
راستی یک هارد 2.5 اینچ هم دارم که چندین بار ضربه خورده و باز هم خواهد خورد سالانه فرمتش میکنم اون هم میخواستم بپرسم کدوم مورد باشه بهتره
با سپاس
سلام دوست عزیزم،
با جابه جا کردن اطلاعات و فرمت کردن اگه مشکلی داشته باشه تمامش مشخص نمیشه و اگه بدسکتوری داشته باشه رفع نمیشه.
برای اینکه ببینید هارد مشکل داره یا نه میتونید با استفاده از نرم افزار HD Tune تست سلامت بگیرید. اگه هارد شما بدسکتور نرم افزاری داشته باشه با استفاده از ابزارهای ویندوز و نرم افزارهای متفرقه تا حدود زیادی قابل رفع هست اما بدسکتورهای سخت افزاری قابل تعمیر نیست.

اگه اصرار بر فرمت هارد دارید، میتونید Quick Format کنید تا راحت تر اینکار انجام بشه.
اگه میخواین به طور کلی فرمت کنید و از نو هارد رو قالب بندی کنید، دیسک ویندوز XP رو بذارید و بوتش کنید، سپس در جایی که باید یک درایو رو برای نصب انتخاب کنید، تمام پارتیشن ها رو حذف کنید یا اصطلاحا F-Disk کنید. سپس دوباره پارتیشن های دلخواه رو بسازید، درایو C رو برای نصب ویندوز انتخاب کرده و در صفحه ی بعد که از شما میخواد نوع فرمت رو انتخاب کنید، گزینه ی Format the partition using the NTFS file system رو بزنید تا از نو هارد قالب بندی بشه. پس از اینکه هارد قالب بندی شد و خط فرمت پر شد و خواست ویندوز رو نصب کنه، سیستمو ریست کنید تا از ادامه ی روند نصب ویندوز xp جلوگیری کرده باشید.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید