سلام
کل تاپیک رو به دلیل اینکه جالب بود خوندم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد llf که هیچ اصلا قابل اطمینان نیست چرا؟ من یه هارد دارم 20 بار تا حالا ویندوز عوض کردم . صد بار هم تا حالا پر و خالی شده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ولی همین چند روز پیش واسه عکسهایی که نفهمیدم و از روی درایو C پاک کردم با برنامه Recovery My File در قسمت سوم تونستم بعد از یک ساعت و نیم فایلهایی که دو سال پیش رو روی هارد ریخته بودم رو رکاوری کنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید خودم داشتم شاخ در میاوردم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید خیلی از فایلها خاطراتی تلخ و شیرین رو برام زنده کردند برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

ولی سوال من :
اینکه بعضی ها میگن فلان مبلغ بده تا هاردت رو رکاوری کنیم مگه با سخت افزار این کارو میکنن ؟ یا دانش خاصی برای بازگردوندنش هست؟ که این برنامه هایی که توبازار موجود هست انجام نمیدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خیلی برام سوال شده اونها که میگن ما حرفه ای این کارو میکنیم چجوری و با چه تکنیکی بر میگردونن؟؟؟

ممنون میشم کسی جوابمو بده