سلام مجدد
ممنون دوستان ، در مورد ساعت کارکرد و نوشتن و... میدونم ، همونطور که نوشتم عمر خیلی کمتر از اون چیزی هست که گزارش میشه ، عموما 1-2 میلیون ساعت میزنن اما همونطور که تجربه کردم به این زودی عمرش تموم شد... هر دو هم mlc هستند کلا تا بحال tlc نخریدم اما فک کنم اگر tlc میبودند باز هم تفاوتی نمیکرد چون خیلی کم روی اونها نوشته شده نسبت به گزارشی که داده شده
ssd ماشکین که 8-9 ماه قبل سوخت ، داشتم ازش بنچ میگرفتم شروع کرد هنگ کردن و بعد کنترلرش سوخت... گفتم خب به هر حال بهش فشار اوردم... (با توجه به اینکه همون اوایل هم بنچمارک زیاد ازش گرفته بودم اما طوریش نشد ، مشخص بود که ایندفعه آخرای عمرش بوده) ، اما اینبار دیگه من در حال بنچمارک هم نبودم ، بیرون بودم ، اومدم خونه دیدم سیستم داخل بایوس هست و حتی وقتی دیدم داخل بایوس شناسایی نشده و روی باکس هارد اداپتوری هم نشناخته باز هم باورنکردی بود که اینقد راحت و زود سوخته ، یک هزارم درصد میشد احتمال داد اصلا نسوخته بوده حالا که مستقیم از روی باکس هارد بدون جدا کردن usb ، از ساتا جداش کردم مشکل شناسایی نشدن وجود داشته باشه ، اما وقتی همین حرکت رو روی هارد زدم دیدم مشکلی نداره ، مطمعن شدم و دیگه جای شکی نبود (البته همون اول که سیستم رفته بود داخل بایوس و ssd شناسایی نشده بود ، میشد همون لحظه قطعی گفت که ssd تموم کرده....)
اینکه از طریق پورت usb که روی ssd قرار داده شده ، ssd شناسایی میشه ، جالبه
سامسونگ رو داخل یک سایت دیدم قیمت الکی بالاست و متاسفانه گارانتیه درست و حسابی فک نکنم داشته باشه ، متاسفانه پلکستور s1c هم موجود نیست
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Bookmarks