paya_amin (19-06-14)
سلام
یکی از دوستان امروز بحث میکرد که وقتی ریست میکنی با دکمه روی کیس چه اتفاقی میافته و کجا سخت افزار سیتسم آسیب میبینه و اعتقادش این بود که رم آسیب میبینه از این جریان!
نظر شما چیه؟ کدام قطعه مشکل دار میشه و به چه صورت؟ من هر چه فکر میکنم . دلیل قانع کننده ای پیدا نمیکننم!
بیشتر بخواد مشکل پیدا کنه سیستم عامل هست که نتونسته برنامه ها ببنده و این حرفا. ولی رم که از هارد داخلش اطلاعات ریخته میشه و سی پی یو هم برمیداره.حالا این وسط همه چیز قطع بشه چرا رم مشکل دار باید بشه؟
این برای من قابل قبول نیست که قطعه ای این وسط خراب خواهد شد!!!!(مخصوصا رم) نمیدانم حرف شون بر چه اساس هست و من دنبال مرجع هستم
آخرین ویرایش توسط life24 در تاریخ 13-06-14 انجام شده است
paya_amin (19-06-14)
|
اگه قرار بود برای قطعه ای مشکلی پیش بیاد که اصن نمیذاشتن همچین دکمه ای رو.الان مادربرد های جدید هم مدل های پیشرفته تر رو برد هم دارن این سوئیچ رو.چرا باید آسیبی بزنه؟
من که میگم این حرفا بی اساسه
من هم همین رو میگم.اخه عجیبه.دنبال یک مطلب علمی یا ریفرنس برای این موضوع هستم.
قطعات سخت افزاری با دمای بالا - نوسان برق و طول عمر خراب میشوند نه ریست!
به هیچ قطعه ای جز هارد آسیب نمیرسه
ممنون از شمابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javadshahvand برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
امکان داره بفرمائید چطور و چرا؟ و این فقط در هارد های مکانیکی هست یا در هارد های SSD هم صدق میکنه؟
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون
اگر این تکنولوژی اتوماتنیک هد هارد رو نداشته باشه و هد رو پاک نکنه اون وقت چی؟ میشه توضیح بدهید منظور از پاک کردن هد چیست؟
خیلی وقت هست این تکنولوژی روی هاردها استفاده میشه . و احتمال ایجاد بدسکتور زیر %1 هست
- - - Updated - - -
خیلی وقت هست این تکنولوژی روی هاردها استفاده میشه . و احتمال ایجاد بدسکتور زیر %1 هست
بعد روی هارد های SSD این قضیه دیگه کاملا منتفی هست درسته؟ در مورد این تکنولوژی من سرچ کردم چیزی ندیدم. میشه اسم انگلیسی رو کامل بدهید تا مطالعه کنم ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تکنولوژی نمیشه گفت . پروتکشن های داخلی خود هارد دیسک هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط life24 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks