تاثیر رمهای با باس 533 و 667و 800 در عملکرد سیستم به خصوص عملکرد سی پی یو چه قدر تا ثیر داره؟
از اقای مهرداد و شهریار بسیار به خاطر راهنمایی شون سپاس گذارمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تاثیر رمهای با باس 533 و 667و 800 در عملکرد سیستم به خصوص عملکرد سی پی یو چه قدر تا ثیر داره؟
از اقای مهرداد و شهریار بسیار به خاطر راهنمایی شون سپاس گذارمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
ببین عزیزم عملکرد آن ها از نظر سرعت و پهنای باند هست اما دقت کن تنها بالا رفتن این عدد باعث بیشتر شدن کارایی نیست ! چراکه میتونه با داشتن لایتنسی بالای ماژول رم عملکرد بدتری نیز داشته باشی ! که Latency این ماژول به نوع مارک و کیفیت ساخت آن بستگی داره و از نوع تراشه ی استفاده شده ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط trance برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به نظرم این تاپیک را حتما بخون که از فهمیدن بسیار از نام ها و کارهاشون با خبر میشی !
تایمینگ رم !
این تاپیک را هم ببین که مهراد عزیز زحمتشو کشیدند ! :
توضیحاتی پیرامون حافظه های DDR و GDDR و تفاوتهای بین آنها توضیحاتی که در مورد DDR دادند مفید هست ...
موفق باشید
شهریاربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
Trance (06-04-07)
مــــَـــهراد هستم !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیداز اقای مهرداد و شهریار بسیار به خاطر راهنمایی شون سپاس گذارم
===
همانطور که شهریار عزیز گفت ، همیشه بالاتر رفتم باس میزان پرفورمنس رو بیشتر نمیکنه .
علاوه بر Latency و در کل تایمینگ رم ، نوع پردازنده سیستم هم موثره ...
مثلا من توی یکی از سایتها دیدم که پردازنده های Core 2 Duo با رمهای 533 همان پرفورمنسی رو دازند که با 667 دارند ! ( شاید هم بیشتر !)
به این معنی که خریدن رم با باس 667 برای C2D هزینه الکی هست ... برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سپاس
Trance (10-04-07)
ایا سرعت رم با سرعت پردازنده یکی هست؟یعنی سرعت رم و پردازنده از نظر رد وبدل کردن اطلاعات سریع انجام می شود؟چون من جای مطا لعه کرده بودم سرعت این دو باهم یکی نیست اگه سرعت این دو(رم و پردازنده )یکی باشه راندمان سیستم و عملکرد ان سریعتر هست.اگه جای اشتباه کردم ببخشید.
trance:ferry corsten
سلام خوبی عزیزم ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط trance برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
نه اصلا این طور نیست ! با یک دیگه از نظر سرعتی برابر نیستند بلکه از نظر سرعت گذرگاه باید تقسیمشون 1 بشه یعنی برابر باشند هر کدام که بیشتر باشند کارایی در جایی از سیستم کمتر میشه ...
دقت کن سرعت گذرگاه نه سرعت هسته ...
موفق باشی
شهریاربرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و آن جا "انسانیت" است ..
با تشکر از شهریار جان.
ببین trance جان بذار از یه خورده مقدماتی تر شروع کنم :
CPU دارای دو نوع کلاک هست ، یکی Internal Clock و اون یکی External Clock که به این اکسترنال کلاک ، FSB هم میگن ( البته چندین نام دیگه هم اطلاق میشه که خارج از بحث ماست)
اینترنال کلاک هم همان فرکانس کاری پردازنده است ، مثلا 3.0 گیگاهرتز و غیره ... ولی اکسترنال کلاک که همون FSB باشه میتونه 400 / 533 / 800 / 1066 / 1333 و غیره باشه ...
همه اجزای روی مادربرد توسط اکسترنال کلاک به هم مرتبط میشن ولی با فرکانسهای متفاوت ، مثلا همین اکسترنال کلاک در مالتی پلایر ضرب میشه و فرکانس کاری CPU رو میسازه و در پورتهایی مثل PCI و AGP و ... تقسیم میشه و کلاک مخصوص اون گذرگاه رو مشخص میکنه ...
در مورد رم هم همینطوره ، یعنی مثلا خود رم در فرکانس 533 مگاهرتز کار میکنه و بوسیله این فرکانس دیتا رو ترنسفر میکنه به FSB ( اکسترنال کلاک) که در این مرحله فرکانس میره مثلا میره بالاتر ( در اینجا فرض کرده ایم باس رم 533 و FSB معادل 800 مگاهرتز است)
سوالی بود در خدمتیم. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سپاس برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Emperatour (14-04-07), Trance (13-04-07)
|
در تکمیل حرف های مهراد جان ...
کلاک اینترنال هم از ضریبی از اکسترنال کلاک به دست میاد ... ( اگه دوست داشتی بگو تا در مورد اون ضریب و کلا این چیز ها برات توضیح بدیم ...)
قربانت شهریار
و آن جا "انسانیت" است ..
Emperatour (14-04-07), Trance (14-04-07)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks