بله مقداری اکسس تایم بهتری دارد ولی نه خیلی زیادبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Reza_It93 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از تو عکس مشخصه .
کاربر شهرسختافزار
بله مقداری اکسس تایم بهتری دارد ولی نه خیلی زیادبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Reza_It93 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از تو عکس مشخصه .
*MoJtAbA* (19-09-14)
|
|
کاربر شهرسختافزار
شاید موقع خرید شکل هارد با توجه به سالهای ساخت اون تغییر کنه؟!
متوجه نشدم . ولی برای خود شرکت سیگیت هم دو پلاتر به صرفه تره .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Reza_It93 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
شاید موقع خرید هارد طرح بیرونی و فرورفتگی قوسی شکل هارد با توجه به سالهای ساخت اون تغییر کنه؟!حالا از کجا میشه تشخیص داد!!!
هیچ راهی دیگه برای تشخیص نیست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Reza_It93 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
3 ترابایت هارد تو ویندوز سون هم ساپورت میکنه؟!حالا بعد از خرید تو کدوم هارد ویندوز نصب کنم؟!تو هارد یک ترابایت سیگیت st31000524as یا 2 ترابایت باراکودا 14؟!چون الان هر دو ویندوز تو هارد یک ترابایت من نصب هست؟!
فرقی ندارد .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Reza_It93 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
|
کاربر شهرسختافزار
نگفتید تو ویندوز سون ساپورت میکنه یا نه؟!من از لحاظ سرعت بوت کردن و اجرای سریعتر برنامه ها و بازیها گفتم که کدوم هارد سریعتر هست؟!
- - - Updated - - -
نگفتید تو ویندوز سون ساپورت میکنه یا نه؟!من از لحاظ سرعت بوت کردن و اجرای سریعتر برنامه ها و بازیها گفتم که کدوم هارد سریعتر هست؟!
هارد 2 ترابایت با سون مشکلی ندارد . سرعت این سری از هاردهای سیگیت مناسب هستندبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Reza_It93 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks