کنترلر رو عوض کردی . ویندوز xp نمیشناسدش bsod میده .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Reza_It93 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
کنترلر رو عوض کردی . ویندوز xp نمیشناسدش bsod میده .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Reza_It93 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Reza_It93 (27-08-15)
کاربر شهرسختافزار
منظور از کنترلر همون پورت رو میگین؟! الان رو ساتا 2 دارم براا مینویسم !! ضمنا هر دو پورت ساتا 3 رو امتحان کردم ولی جواب نداد!!!
کاربر شهرسختافزار
چرا جواب سوال منو نمیدید؟! خواهشا جواب بدید!!!
|
|
کاربر شهرسختافزار
لطفا اقا امید جواب پست قبلی منو بدهید با تشکر!!
دوست عزیز جواب سئوالات شما بارها و بارها داده شدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Reza_It93 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما باید یک کابل sata3 تهیه کنید که روی آن ذکر شده باشه 6Gb/s یا sata iii
رنگ این کابلها معمولا مشکی رنگ است ولی ممکنه به رنگهای دیگه هم باشه ( ولی باز باید روی بسته بندی نوشته باشه 6Gb/s یا sata iii )
زمانی که این کابل را تهیه کردید باید بزنید به سوکتهای مختلف و خودتون تست کنید ببینید ارور میده یا نه
ما نمیدانیم که روی کدوم پورت شما بزنید مشکلتون حل میشه خودتون شخصا باید تست کنید
AMD>INTEL (27-08-15), M3RS4D 50062 (27-08-15), Reza_It93 (27-08-15)
کاربر شهرسختافزار
اقا نیما عزیز ممنون از پاسخ خوبتون!! ضمنا همانطور که عرض کردم هم با کابل ساتا 3 مشکی قبلی خودم و هم کابل جدید خودم تو پورت ساتا 3 چیپ مارول بلو اسکرین میده به نظر شما عیب از مادربردم نیست؟!
اگر با ویندوز 7 مشکلی ندارید مشکل از چیپست نیستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Reza_It93 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Reza_It93 (27-08-15)
کاربر شهرسختافزار
یعنی هر دوتا کابل مشکل داره!!! حدود 2 3 ماه قبل همچین مشکلی نبود ولی وقتی کابل رو به ساتا 3 مارول وصل میکردم در حین کار تو هر دوتا ویندوز ارور crc تو نرم افزار hd tune میداد!!!
کاربر شهرسختافزار
اقا نیما لطفا راهنمایی کنید!!!
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks