کنترلر رو عوض کردی . ویندوز xp نمیشناسدش bsod میده .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Reza_It93 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اخه اقا امید قبلا بالا میامد اما الان بالا نمیاد؟!راه دیگه ای نداره؟! راستی روش ریپیر کردن از طریق سی دی ویندوز ایکس پی هست؟!
کنترلر رو عوض کردی . ویندوز xp نمیشناسدش bsod میده .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Reza_It93 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Reza_It93 (27-08-15)
منظور از کنترلر همون پورت رو میگین؟! الان رو ساتا 2 دارم براا مینویسم !! ضمنا هر دو پورت ساتا 3 رو امتحان کردم ولی جواب نداد!!!
چرا جواب سوال منو نمیدید؟! خواهشا جواب بدید!!!
|
لطفا اقا امید جواب پست قبلی منو بدهید با تشکر!!
دوست عزیز جواب سئوالات شما بارها و بارها داده شدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Reza_It93 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
شما باید یک کابل sata3 تهیه کنید که روی آن ذکر شده باشه 6Gb/s یا sata iii
رنگ این کابلها معمولا مشکی رنگ است ولی ممکنه به رنگهای دیگه هم باشه ( ولی باز باید روی بسته بندی نوشته باشه 6Gb/s یا sata iii )
زمانی که این کابل را تهیه کردید باید بزنید به سوکتهای مختلف و خودتون تست کنید ببینید ارور میده یا نه
ما نمیدانیم که روی کدوم پورت شما بزنید مشکلتون حل میشه خودتون شخصا باید تست کنید
AMD>INTEL (27-08-15), M3RS4D 50062 (27-08-15), Reza_It93 (27-08-15)
اقا نیما عزیز ممنون از پاسخ خوبتون!! ضمنا همانطور که عرض کردم هم با کابل ساتا 3 مشکی قبلی خودم و هم کابل جدید خودم تو پورت ساتا 3 چیپ مارول بلو اسکرین میده به نظر شما عیب از مادربردم نیست؟!
اگر با ویندوز 7 مشکلی ندارید مشکل از چیپست نیستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Reza_It93 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Reza_It93 (27-08-15)
یعنی هر دوتا کابل مشکل داره!!! حدود 2 3 ماه قبل همچین مشکلی نبود ولی وقتی کابل رو به ساتا 3 مارول وصل میکردم در حین کار تو هر دوتا ویندوز ارور crc تو نرم افزار hd tune میداد!!!
اقا نیما لطفا راهنمایی کنید!!!
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks