به نظرم کینگستون و کینگ مکس از این بهتر هستند . رم های جدید axtorm هم سازگاری خوبی بااکثر مادربردها دارند
درود
چند ساعت پیش به برند ZEPPLINE که تولید کننده رم هست بر خوردم تا حالا اسمشو نشنیده بودم
کسی در مورد این شرکت چیزی میدونه که اصلا کجایی هست ؟ یا کیفیت خوبی داره یا نه ؟
|
*MoJtAbA* (06-05-14), Mehrdad.A 88 (06-05-14)
ولی من تو لیست خیلی مادربرودها سرچ کردم نبود
دوست عزیز نام صحیح این برند "Zeppelin" هست. (عنوان تاپیک اصلاح شد)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MICPET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یه برند تایوانی که محصولاتش در مالزی تولید میشه.
برند معتبری نیست و گزارشهایی بوده که با استفاده از این رم دچار مشکلاتی مثل BSOD و ... شدند.
تا یه مدتی هم وبسایت (وبلاگ!) رسمیشون توی Blogspot بود! (شاید هنوزم باشه)
وقتی پایگاه اطلاعرسانی یه برند یه وبلاگ باشه، دیگه تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یعنی رسماً هیچ مرجعی برای فهمیدن تایمینگ و ولتاژ و ... وجود نداره.
بهتره از برندهای معتبر دیگه استفاده کنید.
سپاس
*MoJtAbA* (06-05-14), AMD>INTEL (06-05-14), life24 (06-05-14), Mehrdad.A 88 (06-05-14)
گفتم مشکوک میزنه
با توجه به اسم و علامت صلیب گفتم شاید آلمانیه
میرم سراق Kingston که فک کنم بهترینه
کاربریتون اگه گیم هست برید سراغG_skill اگرنه مطمئن ترین کینگ هست
|
آره کاربریم گیم هست
نمیدونم چه فرقی با Kingston داره ولی G Skill میگیرم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
قبل از خرید رم لیست رمهای سازگار با مادربردت رو چک کنید . لیست QVLبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط MICPET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (06-05-14), Mehrdad.A 88 (07-05-14)
متاسفانه باید مادربورد رو هم عوض کنم چون DDR2 هست (P31-DS3L)
در تلاشم تا برای مادربورد و رمهای DDR2 که دارم مشتری پیدا کنم
سلام
به نظر من باید در مورد چیزی که صحبت می کنی مدرک داشته باشی شما خودت این رم رو داشتی که انقدر در موردش بد میگی
من الان از 1 سال بیشتره ابن رمو دارم با گارانتی مادام العمر دارم تا حالا هم اخ نگفته
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks