سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hichkas62 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
لطفا از نرم افزار های HDTune ، Crystal Disk Info اسکرین شات بگذارید
من یه هارد 1.5 ترا سامسونگ دارم ، چک کردم دیدم بد سکتور زیادی گرفته است
الان تو ویندوز نمایش میده اما اطلاعات که نمایش میده اما پروپرتیز که میگیرم 322 گیگ نمایش میده
بعض یاز پوشه ها ارا که وارد میشم خالی نشون میده و بعضی که دیگه در هنگام ورود پیغام زیر را نمایش میده
راه حلم چیه ؟
[Window Title]
Location is not available
[Content]
E:\Video is not accessible.
The file or directory is corrupted and unreadable.
[OK]
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hichkas62 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
لطفا از نرم افزار های HDTune ، Crystal Disk Info اسکرین شات بگذارید
To improve is to change. To perfect is to change often
error 1.jpgerror 2.jpg
خدمت شما
باهاش خداحافظی کن داداش، عمرش تمومه، ارزش تعمیر هم نداره.
هر چی هم بیشتر به برق باشه هی به تعداد بدسکتورهاش اضافه میشه.
To improve is to change. To perfect is to change often
hichkas62 (21-04-24)
اره میدونمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط XFXForce برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما یکسیر اطلاعات دارم روش که ضرووریه
اونها را چجوری میتونم بردارم و بعد هارد را بندازم دور
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط XFXForce برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
راهی ندارم ؟
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks