در حسن نیت شما شکی وجود نداره جناب حسینی . بنده در کل عرض کردم قیمت این ماژول ها بالاست . در واقع این مدل ذاتا گرونه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط saeed_hosseiny برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در صورتی که منظور پست بنده حقیر رو شخص خودتون برداشت کردید ، عذرخواهی بنده رو بپذیرید .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط *ATi* برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بنده 2 تا ماژول 2 گیگابایتی Crucial Ballistix PC8500 رو برای شما با قیمت 85 الی 90 تومان فراهم می کنم .
از طرف دیگه :
این پروفایل هایی رو که ذکر کردید شاید حتی 1% کاربران هم ازش استفاده مداوم نکنند . به هیچ وجه کاربردی نیست .
از سوی دیگه اگر عرایض جناب عالی رو صحیح بدونیم ، به نظرت خودت پروفایل هایی که نام بردی آیا ارزش ریسک بسیار بالایی رو که متحمل میشی داره ؟
من به شما قول می دم هیچ یک اون پروفایل ها نسبت به استاندارد JEDEC بازدهی کلی سیستم رو در بهترین حالت نیز 5% هم افزایش نمی ده . خواستی برات عملی تست می گیرم .
در واقع اگر بخوایم ریشه یابی کنیم این موضوع رو ، اورکلاکینگ حافظه در پلتفرم قالب امروزی ، بیشتر جنبه نمایشی داره تا کاربردی .
از همه این ها هم بگذریم بنده در پست قبلی هم اشاره کرده بودم که :
انصافا قیمت 80 هزار تومان برای ماژول های نام برده خیلی بالاست . الان با همین قیمت میشه 2GB ماژول نیمه حرفه ای DDR3 1333Mhz یا 4GB DDR2 1066 CL5 حرفه ای فراهم کرد .
این ماژول تنها در وضعیت فعلی کمبود چیپ درست و حسابی DDR2 شاید گزینه خوبی باشه . اون هم فقط برای قشر اورکلاکر .

Bookmarks