شناختن رم 8 گیگ ربطی به اورجینال بودن ندارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sepehr-ice برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برات اثبات کردم که فرقشون فقط یه شماره سریال هست و اون 450000 هزارتمن هم که گفتین فقط برای همین چند تا عدد هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
توی کشور های دیگه که ویندوز اورجینال میخرن چون قانون کپی رایت جا افتاده و به خاطر فرهنگشون هست و 300 دلار برای اونا پولی نیست.چرا اونا بازی و برنامه اورجینال میخرن؟ مگه مثل ما نمیتونند دانلود کنند و از کرک استفاده کنند سرعت اینترنتشون هم که بالاست به راحتی میتونند هر چی خواستند دانلود کنند
توی کشور ما لزومی نداره که 400 تمن واسه یه ویندوز بدی میتونی پولش رو جای دیگه خرج کنی .البته اگه مایه دار باشی مشکلی نیستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از لحاظ تئوری ویندوز 32 بیتی نمی تونه بیش از 3.5/4 گیگ رم رو آدرس دهی کنه
http://msdn.microsoft.com/en-us/libr...78(VS.85).aspx
Physical Memory Limits: Windows Vista
The following table specifies the limits on physical memory for Windows
Vista.
Limit in 32-bit Windows
4 GB
Limit in 64-bit Windows
128 GB
مایکروسافت از vista sp1 با آپدیت های جدیدش باعث تغییر در نمایش دادن مقدار رم شد و کل مقدار نصب شده رم رو مستقل از اینکه ویندوز32 بیتی باشه یا 64 بیتی نشون میداد. یعنی شما که 8 گیگ رم روی سیستمت بوده مقدار رم نصب شده روی سیستمت رو نشون میداده ولی فقط و فقط ویندوز میتونسته از 3.5 گیگ از 8 گیگ رم شما استفاده کنه
و 4 گیگ رم شما بلااستفاده بودهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بهادر جان ناراحت نشین منظور من یه چیزه دیگه بودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من کوچکتر از اونم که بخام شما رو نصیحت کنم ولی کپی مطالب از سایت های فارسی دیگه باعث غیر حرفه ای شدن سایت میشه اگه به جای کپی کردن خودتون 2 تا کلمه بگین ارزشش خیلی بیشتر است

Bookmarks