این روش برای ویندوز های 32 بیتی هست. علت اینکه ویندوز شما 8 گیگ رم رو شناخته 64 بیتی بودن ویندوزتون بوده نه اورجینال بودن اون.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sepehr-ice برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوست عزیز به نظرت فرق ویندوز اورجینال با غیر اورجینال چیه؟
شما فرض کن DVD یه ویندوز 7 اورجینال داری من میام یه ایمیج ازش میگیرم و بعد اون ایمیج رو روی یه dvd دیگه رایت میکنم میبرم خونمون
شما شروع به نصب ویندوز میکنید منم با Dvd که کپی گرفتم ویندوز رو نصب میکنم.
بعد از نصب تا 30 روز میتونیم از ویندوز استفاده کنیم
خوب شما حالا میخاین ویندوز رو فعال کنین به اینترنت وصل میشین و توی system میرید و جایی که نوشته activate windows now کلیک میکنید و activate windows online now رو میزنید حالا شماره سریالی که موقع خرید ویندوز گرفتی رو وارد میکنی بعد ویندوز چک میکنه که این شماره معتبر هست یا نه که اگه معتبر بود مراحل فعال سازی تموم میشه و activation was successful رو مینویسه و ویندوز شما اورجینال میشه.
حالا اگه قبل از اینکه ویندوز رو فعال کنی من اون شماره سریال رو وارد میکردم ویندوز من اورجینال نمی شد؟
پس نتیجه شد که اورجینال بودن یا نبودن ویندوز ربطی به DVD نصب ویندوز نداره!!! و فقط به یه شماره سریال وابسته هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برنامه های دیگه هم همین طور هستند برای مثال شما جدیدترین نسخه آنتی ویروس کسپراسکای رو از سایتش دانلود میکنید و 30 روز مجانی ازش استفاده میکنید که اگه خواستین میتونید لایسنسش رو بخرید و اونوقت یه آنتی ویروس اورجینال دارید.که هیچ فرقی با اون زمانی که داشتین رایگان ازش استفاده میکردین نداره البته میتونید پیش دوستانتون پز آنتی ویروس اورجینال رو بدید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوب به نظرت الان ویندوز که من نصب کردم و 30 روز میتونم ازش استفاده کنم به جز آپدیت مشکلی دیگه ای داره؟یعنی الان سرویس های اصلی ویندوز من کار نمیکنند؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حالا من بیام یه کرک نصب کنم که تایمر ویندوز رو از کار بندازه و روی 30 روز قفل کنه دیگه مشکلی از بابت زمان استفاده از ویندوز ندارم.اما هنوز مشکل آپدیت دارم.
خوب میام یکی از جدیدترین کرک ها که باعث فعال شدن ویندوز میشه رو نصب میکنم و مشکل آپدیت هم حل شد.
پس الان هیچ فرقی بین ویندوزی که من نصب کردم با ویندوزی که شما نصب کردین نداره به جز اینکه شما $319.99 پول دادینه ولی من 1$ البته مزیتش اینه که شما از اینکه یه ویندوز اورجینال دارید احساس غرور می کنید ولی من احساس گناه به خاطر استفاده غیر قانونیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در ضمن منظور من ویندوز هایی هست که از روی نسخه اصلی مستقیم کپی میشند نه اونایی که کلی تغییر روش انجام میدن
در مورد روش پست اول فکر نکنم فایده ای داشته باشه چون برنامه ها 32 بیتی هستند به فرض شما 6 گیگ رم رو روی ویندوز 32 بیتی تونستین بشناسونید ولی آیا برنامه ها و بازی ها هم میتونند از این 6گیگ استفاده کنند؟اگه بگید آره پس چرا نسخه مخصوص 64 بیتی برنامه ها و بازی ها ساخته میشه؟به فرض مگه توی ویندوز 64 بیتی که 6گیگ رم داره همون نسخه 32 بیتی یه برنامه نمیتونه 6 گیگ رو بشناسه؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks