خیلی ممنون از هر دو دوست عزیز.
طوری که من فهمیدم پس در صورت Real Time بودن تغییرات اگر فایلی رو دستی پاک کنم یا درایوی رو فرمت کنم در هارد های دیگه مجموعه Raid شده بلافاصله اعمال میشه.
من چون انتظار داشتم زمان بندی شده باشه فکر میکردم شاید بشه موقعی که اشتباهی حتی درایوی فرمت شد برش گردوند.
درباره Mirroring هم جناب Mohsen1367 جسارتاً اون رید 1 هستش رید 0 که گفتید طوری که لینک های معرفی شده جناب AMD>INTEL گفته Mirroring انجام نمیده بلکه داده ها رو به صورت تیکه تیکه در هارد دیسک های مجموعه Raid 0 شده ذخیره میکنه تا احتمالاً برای خوندن و نوشتن فایل ها هر هارد مجموعه قسمتی از Reading و Writing ها رو انجام بده تا کار سریع تر انجام بشه.
من خودم عملکرد Raid 0 رو یه جورایی مثل دانلود منیجر ها تصور میکنم که به دلیل تیکه تیکه اما همزمان پردازش شدن داده ها سرعت افزایش پیدا میکنه.
رید 1 هم که همون Mirroring هستش اما تا اون جا که من متوجه شدم رید ترکیبی 10 از همه شون باید بهتر باشه چون هم با تیکه تیکه ذخیره کردن داده ها بین هارد های مختلف سرعت رو بالا میبره و هم بعدش یه مرحله Mirroring هم انجام میده فقط تفاوتش با Raid 0 معمولی اینه که نصف فضای واقعی رو در Raid 10 در اختیار داریم چون یه نیمه برای Raid 0 و یه نیمه برای Raid 1 تعیین میشه و چیزی هم که از لینک خارجی Free RAID Calculator - Caclulate RAID Array Capacity and Fault Tolerance. متوجه شدم اینه که Raid 10 باید حداقل در 4 هارد دیسک انجام بشه و نمیشه 2 هارد دیسک رو Raid 10 کرد بعد 4 هارد دیسک 1 ترابایتی با Raid 10 فقط فضای 2 ترابایت رو در اختیار ما میذاره.
اگه جایی رو اشتباه کردم ممنون میشم اصلاح کنید.

Bookmarks