سلام
یه سوال داشتم
اگه بایوس رو در جهت رید صفر دو تا هارد تغییر بدیم دیگه هیچ هارد ساتایی رو نمی شناسه؟
من 5 تا هارد دارم می تونم دو تا رو رید کنم و بقیه حالت معمولی داشته باشند؟
با تشکر
سلام
یه سوال داشتم
اگه بایوس رو در جهت رید صفر دو تا هارد تغییر بدیم دیگه هیچ هارد ساتایی رو نمی شناسه؟
من 5 تا هارد دارم می تونم دو تا رو رید کنم و بقیه حالت معمولی داشته باشند؟
با تشکر
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alirafaat برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مشکلی پیش نمیاد
شما میتونید هارد تکی و رید را روی سیستم همزمان داشته باشید
کار اصولی همینه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید یک هارد تکی برای os و بعدش یک یا چند سری raid
موفق باشید
آخرین ویرایش توسط nima_hl در تاریخ 22-10-09 انجام شده است
aadam (19-01-10), alirafaat (22-10-09), haj_farbod (06-02-20), ripek (23-02-10), softkadeh (22-10-09), soroush_es (02-11-09)
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حرف شما کاملا درسته برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید . ولی فکر نمیکنید که اگه هارد مخصوص سیستم عامل هم رید باشه سرعت دسترسی به منابع os دو برابر بشه ؟
اگه این مساله مشکل به وجود میاره بگید که ما این اشتباهو نکنیم . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
فروش یک عدد گوشی N95 - 8GB کارکرده سالم - PM
aadam (19-01-10), haj_farbod (06-02-20), ripek (23-02-10)
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط softkadeh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
توی سیستم ویندوز مشکل نداره نهایتش یه درایور میخواد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی اگر چند نوع os رو سیستم بخواهید نصب کنید یکم سر راست نیست
معمولا رو سیستم حداقل ۵ تا os نصب دارم که یه مقدار نصب همشون روی یه رید مشکله ( بخصوص mac که تا حالا نتونستم روی رید نصبش کنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
aadam (19-01-10), ripek (23-02-10), softkadeh (22-10-09), soroush_es (02-11-09)
سلام آقا نیمابرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه تونستید mac را روی raid نصب کنید حتما یه خبری هم به ما بدید
ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
والا یک روش داره که زیاد خوشم نیومدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ahmad_ebrahimian برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اونم نصب روی رید نرم افزاریه
به این صورت که اول مک رو نصب مینید بعد رو دو هارد دیگه رید رو تشکیل میدید و مک رو منتقل میکنید
ولی این روش اصولی نباید باشه
راه اساسی خرید کارت رید هستش که قیمتی بالای ۱۰۰ تومن داره که چون برام ارزش نداشت پیگیری نکردم ولی اگر به دردتون میخوره و میخواهید یه همچین هزینهای انجام بدین بفرمائید تا پیگیری کنم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks