گذر های مموری همانند شاه راهی میباشند ، پهنای باند ( بیت بر ثانیه ) (bits per second) شبیه به تعداد ماشینهایی است که میتوانند در یک زمان معیین کنترل شوند که مستقیماً وابسته است به پهنای باند یا تعداد لاینهای قابل دست رسی .خوب حالا اگر به جای DDR 400 یک DDR 533 در حالت 2 کاناله قرار بگیره مجموع نرخ انتقال اطلاعات میشه 8500MB/S که 2100MB/S بیشتر از مقدار ساپرتیه FSB میشود ! حالا این اضافه چی میشه ؟
یا به عبارتی :
سیستم من که Q6600 اور شده هست و نهایتا FSB 1600 را دارا میباشد از 2 عدد رم 1066 استفاده میکنه که در حالت 2 کاناله پیکر بندی شده ! یعنی 17000MB/s پهنای باند در صورتی که پهنای باند CPU فقط 12800MB/s هست . حالا این 4200MB/s که اضافی تر از میزان ساپرتی FSB مادربرد و CPU هست چه فایده ای دارد ؟
توضیح کامل لطفا ؟
من کل این مقاله را میدونستم به غیر از همین سوالی که بالا پرسیدم که نمیدونم اون اضافه چی میشه ؟
خوب رم شما پهنای باند 17000MB/s رو داراست ولی پهنای باند cpu شما 12800MB/s ولی وقتی پهنای باند کمتر از رم هست هیچ اتفاق خاصی نمیوفته یعنی با پهنای باند پائینتر کار میکنه فرقی هم نمیکنه پهنای باند کدوم پائینتر هست در واقع همون حالتی پیش میاد که رمها در حالت Single-Channel بودن البته برعکسش . توضیح کامل خواستی بگو اگر تونستم میگم .
اینجا همه استادن وقتی اونها نتونن من هم نمیتونم ولی شما به طور واضح توضیح بده که از کجا آوردی و منظورت دقیقا چی هست تا ببینم میتونم یه جواب دندون شکن پیدا کنم دی :همچین که ما یک سوال اساسی میپرسیم هیچ کسی دیگه تو فروم پیداش نمیشه از 1 کیلو متریش فرار میکنه
این قضیه خیلی مهم هست !
و اگر این را هم توضیح بدهید بد نیست :
FSB:Dram اگر 1:1 نباشه Dram بالاتر باشه بهتره یا 1:1 باشه ؟
با تشکر
Bookmarks