کسی راجع به RAID سخت افزاری اطلاعاتی داره ؟
کسی راجع به RAID سخت افزاری اطلاعاتی داره ؟
nothing is as it seems
|
سئوالت چیه عزیز ؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohamad70 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من می خوام همین روزا یه هارد 500gb سیگیت بگیرم و با هارد فعلیم ( که همین مدله) رید 0 بکنم
حالا می خوام ببینم رید نرم افزاری بهتره یا سخت افزاری ؟
در ضمن می خواستم فرق بین این 2 نوع رید رو بدونم ؟
ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
nothing is as it seems
اول اینکه موقع رید هر دو هارد فرمت میشه اینو دقت داشته باش که اطلاعاتت رو از دست ندیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohamad70 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
رید نرم افزاری همونطور که از اسمش معلومه توسط سیستم عامل مدیریت میشه که هم سرعت پائینتری داره و هم دردسرهای زیادتری
الان اکثر مادربردها از رید به صورت مطلوبی پشتیبانی میکنند ، راحتترین و بهترین راه استفاده از امکانات مادربرد برای رید سخت افزاریه
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خب حالا اگه بخوام به صورت سخت افزاری رید کنم باید چه کار کنم ؟
چی بخرم ؟؟ و چه مراحلی رو طی کنم
اگه میشه یه توضیح کامل بدید ممنون میشم
nothing is as it seems
mahddi (26-11-10)
کار آسونیهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohamad70 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
توی بایوس یه گزینه داره مثلا به اسم Operation Mode که در حالت معمول روی ide یا ahci هستش
این آپشن رو روی حال raid تنظیم میکنید و سیستم رو ریستارت میکنید بعد به شما اعلام میکنه مثلا ctrl+f رو بزنید برای تنظیم رید
وارد این قسمت میشید و یدونه ld تعریف میکنید سیستم رو راه اندازی میکنید و ویندوز رو نصب میکنید
اگر ویندوز موقع نصب هارد رو شناسائی نکرد باید درایورهای کنترلر رو از روی cd مادربرد روی فلش کپی کنید ( در ویندوز 7 و ویستا ) و بوسیله اون رید رو به ویندوز معرفی کنید
البته اگر میخواهید xp نصب کنید به جای فلش باید از فلاپی استفاده کنید
البته این مراحل معمولا توی دفترچه مادربردتون کامل توضیح داده شده
mahddi (26-11-10), mehrdad_ab (26-11-10), mohamad70 (27-11-10)
|
ssd فعلاً ارزون نمیشه
چرا هارد اکسترنال نمی گیری؟
بر ای چی هارد اکسترنال ؟؟!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javadshahvand برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
nothing is as it seems
حالا چرا ssd؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohamad70 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من می خوام کلا به جای هارد کامپیوتر از SSD استفاده کنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط javadshahvand برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به خاطر سرعت بالاش ( این به هارد اکسترنال چه ربطی داشت؟!)
nothing is as it seems
Curtis (28-11-10)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks