ممنون شهریار جان
من قبلا یک کیت Dual از این سری داشتم--->2 گیگ 1066
من با 2.3 ولت 1333 رو با P5K Deluxe فقط تو OCCT کرش کد می گرفتم ولی تو گیم مشکل نداشت(تقریبا)
به نظر شما این 1066 ها از نوع Reaper سری جدید داره که چیپش تغییر کرده باشه ؟
کاربر شهرسختافزار
ممنون شهریار جان
من قبلا یک کیت Dual از این سری داشتم--->2 گیگ 1066
من با 2.3 ولت 1333 رو با P5K Deluxe فقط تو OCCT کرش کد می گرفتم ولی تو گیم مشکل نداشت(تقریبا)
به نظر شما این 1066 ها از نوع Reaper سری جدید داره که چیپش تغییر کرده باشه ؟
|
|
कभी हार
مطمئنید DDR2 با فرکانس 1333 مگاهرتز با 2.3 ولت بوده ؟! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید چون هر جوری حساب میکنم 2.3 ولت کفاف این فرکانس را نمیده . ( تایمینگ چی بوده ؟ Screen Shot داری ؟ چون در نوع خودش رکورد محسوب میشه !!! )برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Overclocker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
رم های جدید DDR2 که در بازار هستند اکثرا چیپ های Micron نیستند ! ( مگر تعداد معدودی که از قبل بودند یا مدل های خاص ! )
اهمیت و ارج زندگی در همین است که موقت است ؛
که تو باید جاودانگی خودت را در جای دیگری نشان بدهی ...
و آن جا "انسانیت" است ..
کاربر شهرسختافزار
شهریان جان 100% که هیچی 200% مطمئن هستم چون برای خودم هم تعجب آور بود !!! (به همین دلیل به خاطرم مونده) و یک مسئله دیگه 1200 با 2.3 اصلا بالا نمیامد ولی 1333 با 2.3 چرا !!!! پیر شده زود تره میگفتی رکردمون رو ثبت کنیم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ای بابا شانس ما حالا که میخواهیم بخریم انفورماتیک رمهاش تموم شده و امروز سری جدید آورده که شنبه توضیح میکنه و 100% دیگه سری جدید میکرون نیست نه؟
یک خبر خوب رمهای OCZ یک کاهش قیمت داره !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر اینطور باشه باید قلکمون هم بشکنیم و بزاریم روی پولهامون و 1200 بگیریم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مرسیبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
कभी हार
عزیزم تایمینگتون چی بوده ؟!>؟!؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Overclocker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و آن جا "انسانیت" است ..
کاربر شهرسختافزار
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این رو حسین گفت که من به شما بگم خودش دسترسی به اینترنت نداره به من با تلفن گفت.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدسلام
1333 با 2.3 ولت و 5-5-5-18
कभी हार
حسین جان (!!!!!) برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید مطمئنید ازین حرف ؟ چون احتمالش زیر صفره :دی احتمالا یک جا دارید اشتباه میکنید چون با معماری DDR2 اصلا این فرکانس با این ولتاژ و تایمینگ امکان پذیر نیست اونم پایدار ! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط *Gladiator* برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و آن جا "انسانیت" است ..
|
|
از طرف حسین:برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Shahryar برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من 1000% مطمئنم که دقیقا چنین تنظیماتی ست شده...شاهدش آقا مهدی موسوی هستند(البته اگه به خاطر داشته باشن)
این سوال رو از آقا مهدی پرسیدم:در حالت سینگل چنل 1333 ست کنم یا دوال چنل 1066 با تایمینگ 4(میخواستم بدونم کدوم حالت بهتر جواب میده!)
نیازی به باورش نیست و دیگم نیازی به راهنمایی ندارم چون در حال حاضر Geil 4GB 1066 خریدم...
از راهنمایی همگی ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks