سلام.عکساتون رو باید بیشتر از 2 جا بک اپ داشته باشین.اگه یک جا اونا رو بریزین خیال کنید اونا رو اصلا نداشین از اول.
1.روی dvd
2.روی هارد اکسترنال
3. روی هارد داخلی
سلام
می خوام ابزار ذخیره سازی داشته باشم که با خیال راحت عکس ها ی دورتینم رو توش ذخیره کنم و تا حد ممکن خراب نشه. بودجه هم متاسفانه محدود هست. نمی دونم فلش بهتره یا SSD یا هارد یا ...
کلا چه روشی قابل اعتماد تره؟
چه مدلی رو پیشنهاد می کنید و چه شرکتی؟
متشکرم
|
سلام.عکساتون رو باید بیشتر از 2 جا بک اپ داشته باشین.اگه یک جا اونا رو بریزین خیال کنید اونا رو اصلا نداشین از اول.
1.روی dvd
2.روی هارد اکسترنال
3. روی هارد داخلی
rostamiani (05-04-16)
هارد بهترین گزینسبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohsen.01 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حالا هرکدوم که خودت باهاش راحت تری رو بگیر( داخلی یا خارجی)
فرستاده شده از C2105ِ من با Tapatalk
rostamiani (05-04-16)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Pr0m3en برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سوال کننده یکی دیگه بود برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در کل برای نگه داری اطلاعات باید اونارو در چند جا نگهداری کرد .تا اگه برای یکی اتفاقی افتاد از دیگری بلافاصله بک اپ جدید گرفته بشه (بخصوص عکس و فیلم یادگاری) قفل گذاری رو اطلاعات شخصی فراموش نشه
آخرین ویرایش توسط mohsen.01 در تاریخ 05-04-16 انجام شده است
من خودم علاوه بر اینکه تو هارد نگهداری میکنم. یک کپی تو دی وی دی ذخیره میکنم و یک کپی تو گوگل درایو آپلود میکنم.
Azərbaycan mənim elimAzərbaycan mənim dilim
Doğransa da dilim dilim
Başqa dilə ☾✫ dönən dəyilDilim ölsə mən də ölləm
Ana dilim ölən dəyil
Başqa dilə dönən dəyil
|
من فیلم خیلی تو دیویدی آرشیو کردم و اشکم دراومدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط salpc برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعد از 5 سال تجربه به هارد رسیدم
مزایای خیلیه اولیش امنیت بالاتر اطلاعات در برابر آسیبه
بک آپ فراموش نشه
فرستاده شده از C2105ِ من با Tapatalk
سلام دوست عزیز
شما چند گیگابایت نیاز دارین برای ذخیره سازی؟ دقیقا نکته ی مهم همین هست
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
هاردها هنوز هم بهترین وسیله برای آرشیو هست . سری red و گرین وسترن بهترین هستند . اگر در جای مناسب نگه داری بشند .سالها به خوبی میمونند
salpc (06-04-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks