سلام
دوستان این تصویر رو ببینید:
از نوع باراکودا هست؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام
دوستان این تصویر رو ببینید:
از نوع باراکودا هست؟
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
بله . 2 ترابایت 7200.14 هست . عکس بالا که من گذاشتم ببینید . جلوی model هاردتون با عکس بالا مطابقت بدیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mr.Mohamad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://www.seagate.com/internal-hard...ku=ST2000DM001
*MoJtAbA* (13-08-14), Morteza.m1371 (13-08-14), Mr.Mohamad (13-08-14)
من هارد رو خریدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حالا اطلاعات رو از هارد قبلی وارد این هارد کردم
کامل مشخص بود که 400 گیگ پر شده هارد جدید و هار قبلیمو هم فرمت کردم
اما الان می بینم که فایل هایی که از دو درایوم به هارد جدید منتقل کردم اصلا از بین رفتن نشون نمیده
رفرش میزنم خاموش و روشن میکنم باز هم نشون نمیده
دلیلش چی میتونه باشه؟
باید با برنامه acronis true image هارد رو کلون میکردی . اشتباه کردید که دستی کپی کردید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Mr.Mohamad برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (15-08-14), Morteza.m1371 (15-08-14), Mr.Mohamad (15-08-14)
ای وای منبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من الان چیکار کنم؟
کلی اطلاعات دارم روش
اینا این اطلاعاتی که روش هست هم قراره پاک بشن؟
الان چیکار کنم که اینارو از دست ندم و اطلاعات قبلی پاک شده رو دوباره داشته باشم؟
آخرین ویرایش توسط Mr.Mohamad در تاریخ 15-08-14 انجام شده است
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks