عوامل بدسکتور اینا هستن معمولا
1- ضربات فیزیکی
2- عمر زیاد هارد
3- قطع ناگهانی برق در هنگام کار با سیستم
4- کار با نرم افزارهای خاص.
همچنین موارد خاص و استثنایی دیگر
کاربر شهرسختافزار
|
|
مدیر سابق انجمن
عوامل بدسکتور اینا هستن معمولا
1- ضربات فیزیکی
2- عمر زیاد هارد
3- قطع ناگهانی برق در هنگام کار با سیستم
4- کار با نرم افزارهای خاص.
همچنین موارد خاص و استثنایی دیگر
armagedon (13-01-10), D J V A H I D (13-01-10), MARINE (12-01-10)
ریستارت کردن سیستم از طریق کیس هم یکی از دلایلیه که معمولا کسی بش توجه نمیکنه
هنگامی که شما سیستم رو روشن میکنید head هارد آرام از جای پارک خارج میشه و شروع میکنه به حرکت روی sectors و همانطور که میدانید فاصله یhead تا دیسک ها بسیار بسیار کم هست به طوری که اگر نگاه کنید فکر میکنید به هم چسبیده اند
وقتی که شما در هنگام کار یهو سیستم رو ریستارت میکنید head به سرعت برمیگرده به جای پارک و ممکنه به دیواره هارد برخورد کنه طی طولانی مدت یا یکباره ممکنه مشکلی برای هارد پیش بیاد
پس توصیه مشه برای راه اندازی دوباره سیستم از دکمه ریستارت استفاده نکنید کلید shut down رو به مدت چند ثانیه نگه دارید تا head به سر جای خودش برکرده و سیستم خاموش بشه و بعدسیستم را دوباره راه اندازی کنید
armagedon (13-01-10), bill geits (13-01-10), D J V A H I D (13-01-10), germ (23-01-10), Hamid2547 (13-01-10)
هاردی هم که نخواد خراب بشه نمیشه ! خدابیامرزه هاردهای نابودشده تون رو ! یه مکستور 60 داشتم دیگه دبلا نبود سرش آورده باشم !!! از ریست های متعدد تا تکان دادن شدید هارد حین کار !!!! و ... به خدا حتی یه بیت بد سکتور نگرفت !!!!
واقعا حیف مکستور واقعا هاردهای خوبی بود !
DX400
armagedon (13-01-10), D J V A H I D (13-01-10), N@VID (13-01-10), saman87 (13-01-10)
کاربر شهرسختافزار
سلام. نوسانات برق و جریان نامتوازن ( که معمولا توسط پاورهای بی کیفیت ایجاد میشه) هم میتونه از دلایل ایجاد بد سکتور باشه.
armagedon (13-01-10)
کاربر شهرسختافزار
ممنون. منظورم فقط بدسکتور سخت افزاری بود.
|
|
احتمالش هست . ضربه اگر سوزن هد به سطح دیسک بخوره باعث بدسکتور سخت افزاری میشه
کاربر شهرسختافزار
منم یه 4 گیگ مکستور داشتم همینجوری میخواستم ببینم توش چیه بازش کردم :دی در حال باز کردنش 20 بار از دستم افتاد وقتی هم که خوب نیگاش کردم دوباره بستمش مثله مرد کار کرد 0البته خیلی سیستم هنگش شد بعدش منم دوباره باز کزدم دلو رودشو این بار ریختم بیرونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mohammad1985 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Confessor
Of the tragedies in man
Lurking in the core of us all
The last dying call for the everlost
Brief encounters, bleeding pain
Hamid2547 (13-01-10), mohammad1985 (14-01-10)
maxtore 500 GB من برا پسر خالم گرفته بودم با گارانتی vista پخش (فکر کنم همون الماس خاورمیانه باشه ) به
۶ ماه نکشید هارد detect نشد . اینم شد هارد ؟ جاش بهم یه HITACHI دادن خدا بخیر بگذرونه با Hitachi.
ویستا پخش میگفت یه سری ازین هاردهای maxtore بد در اومده تو بازار.
بیشترین عامل که من تو صدمه دیدن هارد دیدم و داشتم در حین کار کردن تکون یا ضربه شدیده.
هاردهای جدید خیلی زپرتی شدن من فعلاَ سامسونگ دارم راضیم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کاربر شهرسختافزار
سلام :
جنس لایه های ذخیره کننده ( دیسک ) هارد غالبا از جنس شیشه است
این لایه ها توسط موتوری در مرکز به گردش در می آیند و هد نیز که در گوشه ای از هارد
نصب شده بصورت بازویی روی این صفحه های شیشه ای با روکش مغناطیسی حرکت می کند
سرعت چرخش این دیسکها غالبا بین 7200 دور تا 10000 دور در دقیقه است که هر چه سرعت بالاتر
می رود ، سرعت دسترسی به اطلاعات نیز افزایش می یابد ( غالبا سرعت هارد لپ تاپ 5200 دور است )
فاصله هد تا سطح دیسک کمتر از 25 میلیونیم اینچ است و هر گاه بدلیل ضربه یا تکان های شدید
این این فاصله کم یا زیاد شود هارد دچار مشکل خواهد شد .
لذا اگر فاصله هد تا دیسک کمتر از 25 میلیونیم اینچ شود ، هد با دیسک تماس پیدا می کند و باعث
خراش هایی در سطح دیسک خواهد شد به این تخریبی که هد بر روی دیسک ایجاد می کند بد سکتور می گویند ...
پس در نتیجه : بد سکتور سخت افزاری فقط و فقط از طریق ضربه یا تکان های شدید ایجاد می شود
IVAN (14-01-10), mohammad1985 (14-01-10)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks