من هم در این مورد مشکل دارم و وضعم خیلی بدتر از شماست
من یک کارت گرافیک مدلZOTAC 9800 GTX خریداری کرده ام ولی راندمان این کارت بسیار پایین است برای تست از نرم افزار 3D MARK 06 استفاده کردم که SCORE آن برابر با 5125 بود در حالی که با مراجعه به سایت مرجع میبایست این کارت با این نم افزار امتیاز حدود 14000 بدست آورد . لازم به ذکر است که اکنون در اجرای بازیها فریم پایینی دارم و عمدتا به 30 فریم هم نمی رسد (در بازیهای با گرافیک بالا مانند FAR CRY 2 ;CRYSIS WARHEAD ; ARMA2;CALL OF DUTY 5; LEFT 4 DEAD ;DEAD RACE , ....) . همچنین پس از اجرای بازیها روی ویندوز ویستا یا 7 راندمان باز هم پایین تر می آیدو افت فریم بسیار بیشتر میشود .(دمای GPU هیچوقت از 55 با لاتر نمیرود )ضمنا مشخصات سیستم من به شرح زیر می باشد:
CPU:INTEL P4 3.00GHZ
RAM:2.5 GB KINGSTON
MB:P5VD2X---PCIEX:1.0
POWER:GREEN 510 W REAL
لطفا در صورتی که می دانید مشکل چیست راهنمایی بفرمایید تا بتوانم مشکلم را حل کنم و به راندمانی در حدود راندمان استاندارد این کارت برسم و بازیها با افت فریم مواجه نشوند .

سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

اول شما کدوم داریورو نصب کردین.... خوبه که سری 18x.xx یا 19X.XX رو نصب کنید برای درایور انویدیا....

اما این طور که می بینم باید مشکل از cpu بسیار بسیار ضعیف و تک هسته ییتون باشه.

چون من خودم 4670 رو با همین سری cpu ( p4 541 3.2)ops تست زدم حدود 5100 امتیاز گرفت.
حتی من با GTX 275 و cpu E6600 که دو هسته ای بدی نیست تست زدم و امتیاز11800 رو گرفتم...
پس cpu خیلی مهم هست.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما این5125 خیلی عجیب هست حتی با همین cpu پوکیده....

اول توصیه من اینه که حتما درایور رو آپدیت کنید...

بعد سعی کنید چینش ره هاتون یه شکلی باشه که از قابلیت 2 کاناله استفاده کنید.

چه چیز دیگه که برام عجیبه نوع پاورتون هست ... چون گرین مدل 510 نداره....برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید فقط GP530XX و GP535XX و GP580B و GP585 رو تو این رنج داره.... یا پاورتون گرین نیست یا جز محصولات قدیمی این شرکته !!!... به هر حال این پاور هم مشکوکهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید