از کی این اتفاق می افته؟
کاربر شهرسختافزار
سلام دوستان من یک مانیتور AOC 24 اینچی دارم با یک گرافیک 440GT NVIDIA 2GIG
کارت درایورم هم اپدیت اخرین هست رزولیشن هم 1920*1080
مانیتور و کارت گرافیک full hd
از دیشب در وسط کار خطلایی پیش امد الان وقتی یک زره از سیستم کار میکشم هنگ میند و ارور میده اگه بنونی برنامه رو ببندی که هیچ و گرنه ریست میه لطفا راهنمایی کنید تصویر ارور ضمینه شد
http://up6.iranblog.com/images/cownbzfsm8udaydx9jdk.png
متن ارور
display driver nvidia windows kernel mode driver,version280.26 stopped responding and has successfully recovered
از کی این اتفاق می افته؟
کاربر شهرسختافزار
شما درایور قبلی رو Uninstall بکنید ویکبار دیگه نصب بکنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mr-iman برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگه بازهم مشکل حل نشد یک ورژن دیگه رو امنحان بکنید ( مثلا یک ورژن قدیمی تر) گاهی درایورهای جدید هم با سیستم مشکل دارن .
nothing is as it seems
Rezasam1 (23-09-11)
همونطور که محمد گرامی فرمودند از ورژن قدیمی استفاده کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mr-iman برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ورژن 280.26 ظاهرا مشکل داره
این خطا می تونه به دلیل ناسازگاری درایور با بعضی از برنامه ها باشه.از جمله برنامه های پلیر ، مثل مدیا پلیر کلاسیک ، ویندوز مدیا پلیر ، کی ام جدیدا یکی از این نرم افزار ها رو نصب نکردی؟
Motherboard :Asus P5Q ,Ram : OCZ 2GB 800 ,Cpu :P DualCore 6500, Hdd :HITACHI 1500GB Sata , Graphic : Geforce9500 GT , DVD WR : Suzuki 22x , Chipset : P45,Modem : Asus AM602 ,Band Width:512 Kb
کاربر شهرسختافزار
دوست عزیز باید عرض کنم این یه مشکل سخت افزاری و با تعویص درایور حل نمیشه!
شما بعد از تعویض درایور حتما یه بازی سنگین اجرا کنید،اگه این خط ها و ریست شدن سیستم داشتید(که تقریبا شک ندارم خواهید داشت)کارت و واسه گارانتی بفرستید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mr-iman برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط amin69r در تاریخ 26-09-11 انجام شده است
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks