تو سایت سام سرویس موجوده...
http://samservice.com/products/BW1953/
یعنی ممکنه این محصول فقط در ایران موجود باشه؟
دوستان توجه کنید... یه مانیتور سامسونگ هست اینجا 1952 ...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید این همونطور که در تصویر بالا میبینید به عنوان مثال ... تصویر به هیچ عنوان واید نمیشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ... نه توی منوی مانیتور تنظیمات داره ... نه از قسمت ستینگ گرافیک میشه درستش کرد و نه جور دیگه ای...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید !!!! یعنی اولش که سیستم میاد بالا واید هست ولی به محض دیدن صفحه ولکام ... دو برش مشکی میشه و فقط وسط صفحه تصویر داریم...یعنی دقیقا مثل 19 معمولی... پشت ویترین یکی از مغازه ها هم که نمایندگی سامسونگ بود ...کل مدل ها رو گذاشته بود واسه مقایسه... اونجا هم دیدم همگی واید هستن ولی این مدل دو طرفش مشکیه !!!و فقط وسط تصویر داره ...! از فروشنده پرسیدم.. گفت تنها این مدل اینجوریه و گفت توی سایت سامسونگ در مورد تنظیماتش توضیح داده... کل سایت سامسونگ رو زیر و رو کردم... اصلا این مدل تو سایته ثبت نشده ... !!!!!!!!!!!!!! کسی میتونه کمک کنه ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینم عکسش
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
تو سایت سام سرویس موجوده...
http://samservice.com/products/BW1953/
یعنی ممکنه این محصول فقط در ایران موجود باشه؟
D J V A H I D (28-10-08)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Musketeer™ Pro برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اینجا هم چیزی دستگیرم نشد ...! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوب نمیتونی یه زنگ به سام سرویس بزنی؟ من جای تو بودم ته و توی قضیه رو در می آوردم... کم چیزی نیست که
مدل Samsung 953BW رو سرچ کن...!
گرچه باز هم این 1953 هایی که توی بازار ما هستند از شاهکارهای سام سرویس به حساب میان و فقط توی بازار ما هستند!
-------------------
شما مانیتور رو از طریق DVI-D متصل کردید؟
AMD Ryzen 5800X
MSI X570 Tomahawk
Geforce RTX 3080 FE
32GB Crucial DDR4-3600 CL16
WD SN750 Black 1TB SSD
Corsair HX1200i
LG 27GP850B
D J V A H I D (28-10-08), Musketeer™ Pro (28-10-08)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Stream برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدآره از قسمت دی وی آی ... البته از قسمت آنالوگ هم نصب کردم باز همونجوریه !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید همه راه هایی رو که به ذهنم رسیده رفتم ... اما نشد که نشد !!! فکر کنم به گفته دوستمون محمد باید زنگ بزنم سام سرویس برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Musketeer™ Pro (28-10-08)
|
نه دوست عزیز...چند تا 1953 رو دیدم که توی واید کار کردن (مثل بقیه مانیتور ها) ولی اگه همشون واقعا اینطوری می شدن عجب سوژه ای میشد!!!!!!!!!!
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط be careful برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حالا که شده !!!
وحيد جان مشكل شما حل شد؟منم قبلا با همچين مشكلي مواجه شدم.اگه حل شده راه حلشو بگو بقيه هم استفاده كنن اگه نه منم راه حلامو بگم.
آخرین ویرایش توسط Hamid65 در تاریخ 17-12-08 انجام شده است
Musketeer™ Pro (17-12-08)
آره مشکل حل شده برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید این مانیتور هم واسه یکی از بستگان خریده بودم... دیگه سپردم به خودش زنگ زد سام سرویس حلش کرد... دیگه من نفهمیدم چطور !!! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید حالا اگه واسه شما مقدوره آموزش کاملی ازش بزارید تا بقیه دوستان که قصد خرید این مدل مانیتور رو دارند استفاده کنن برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hamid65 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks