سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sinaeslami برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای تخلیه برق همیشه از پروب اهمتر استفاده میکردم یه سرش رو به ارت وصل میکردم اون سرش رو میکردم زیر اون پد لاستیکی که بالای لامپ تصویر متصله ( یه لاستیک نعلبکی مانند هستش که از وسطش یه سیم ضخیم اومده خورده رو برد )
اگر ارت ندارید از لوله آب یا درو پنجره فلزی هم میشه استفاده کرد این برق حدود ۲۰ کیلو ولته
این از تخلیه ولی فکر کنم تو پست اولم خوب توضیح ندادم
ببینید دوست من از هر ۱۰۰ مانیتور که تصویر نمیده مثل مانیتورهای شما بالای ۹۵ تاش مشکل از برد اصلیه . 60-70 تای "های ولتاژ" سوزونده 10-20 تاش هم بخش تقضیه مشکل داره 10-20 تاش هم فیوز میسوزونه ( این فیوز یادم نبود یه چک کنید اونائی که چراغش روشن نمیشه شاید خوش شانس باشید با یه قیوز کار حل بشه )
به عبارت ساده احتمال اینکه شما با جابجا کردن این سه قطعه یه مانیتور سالم داشته باشید نزدیک به صفره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید چون ۹۵٪ مشکل توی همون برد اصلیه که "های ولتاژ" هم روی اون سواره
اگر مشکل از لامپ تصویر یا مدار کنترل رنگ بود احتمال قوی یه تصویری داشتید ولی یا به هم ریخته یا ضعبف
موفق باشید و باز هم تاکید میکنم مواظب باشید

Bookmarks