چیجوری میتونم برق ذخیره شده توی مانیتور رو تخلیه کنم؟
کاربر شهرسختافزار
چیجوری میتونم برق ذخیره شده توی مانیتور رو تخلیه کنم؟
|
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sinaeslami برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای تخلیه برق همیشه از پروب اهمتر استفاده میکردم یه سرش رو به ارت وصل میکردم اون سرش رو میکردم زیر اون پد لاستیکی که بالای لامپ تصویر متصله ( یه لاستیک نعلبکی مانند هستش که از وسطش یه سیم ضخیم اومده خورده رو برد )
اگر ارت ندارید از لوله آب یا درو پنجره فلزی هم میشه استفاده کرد این برق حدود ۲۰ کیلو ولته
این از تخلیه ولی فکر کنم تو پست اولم خوب توضیح ندادم
ببینید دوست من از هر ۱۰۰ مانیتور که تصویر نمیده مثل مانیتورهای شما بالای ۹۵ تاش مشکل از برد اصلیه . 60-70 تای "های ولتاژ" سوزونده 10-20 تاش هم بخش تقضیه مشکل داره 10-20 تاش هم فیوز میسوزونه ( این فیوز یادم نبود یه چک کنید اونائی که چراغش روشن نمیشه شاید خوش شانس باشید با یه قیوز کار حل بشه )
به عبارت ساده احتمال اینکه شما با جابجا کردن این سه قطعه یه مانیتور سالم داشته باشید نزدیک به صفره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید چون ۹۵٪ مشکل توی همون برد اصلیه که "های ولتاژ" هم روی اون سواره
اگر مشکل از لامپ تصویر یا مدار کنترل رنگ بود احتمال قوی یه تصویری داشتید ولی یا به هم ریخته یا ضعبف
موفق باشید و باز هم تاکید میکنم مواظب باشید
kingkaveh666 (21-08-13), Mehdi_Full (09-09-09)
کاربر شهرسختافزار
سلام
این پروب اهمتر چی هستش؟
نمیشه از یه تیکه سیم استفاده کنم و یه سر سیم رو به ارت وصل کنم و یه سرش رو بکنم زیر اون پد لاستیکی
این فیوز کجا هستش؟ اگه میشه یه خورده بیشتر توضیح بدین
من ازین مدل مانیتور سالم هم دارم اگه نیاز یه قطعه برای تست باشه میتونم از یه مانیتور سالم بکنم و تست کنم.
اگه میشه دقیق بگین کدوم قطعه هارو تست کنم
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط sinaeslami برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سیم رو دور قیمت فلزی یه پیچ گوشتی که دسته عایق داره بپیچید و قسمت عایق رو بگیرید و زیر لاستیک فرو کنید
وسط این قسمت لاستیکی یه فلز هستش که باید به اون بخوره
بعد که تخلیه شد اون وسط قلمبه همین لاستیک رو به حالت بشگون فشار بدین تا اون قسمت فلزی از لامپ جدا بشه
فیوز همون استوانه شیشهای هستش که از وسطش یه سیم رد شده البته ممکنه بدنش شفاف نباشه چون توی مونیتور معمولا از فیوز تاخیری استفاده میشه و اینا بدنشون معمولا سفید یا آبیه
یکم روی برد دقت کنی پیداش میکنی دو تا کلیپس دوسرش داره یه پیچ کوشتی بکنی زیرش راحت در میاد
یه عکس میزارم توش فیوز ، پروب و اتصال های ولتاژ رو علامت زدم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
موفق باشی
کاربر شهرسختافزار
سلام
از راهنمایی کاملتون ممنونم
چیجوری میشه فهمید که برق تخلیه شده؟
من یه سر سیم رو زیر اون لاستیک زدم و یه صدایی داد.(البته با ترس و لرز) البته اون سرش به هیچ جایی وصل نبود و بعد ازین که صدا داد اون سر سیم رو چند بار به زمین زدم.آیا این صدا نشون دهنده تخلیه شدن هستش؟
اون مانیتوری که روشن نمیشد و هیچ صدایی نمیداد با عوض کردن فیوز(البته با ترس و لرز) درست شد.
حالا سه تا مانیتور دیگه مونده که مشکلاتشون رو دویاره کامل مینویسم
یکی از مانیتورها چراغ پاور سیز است و صدای جیر جیر مثل صدای فن میدهد و 6 تا چراغ های تنظیم یکی یکی به ترتیب روشن و خاموش میشوند و وقتی کابل را به کیس وصل میکنم چراغ پاور نارنجی میشود و صدای جیرجیر هم قطع میشود و چراغ های تنظیم هم خاموش میشود یعنی همه چیز به حالت عادی بر میگردد ولی وقتی که کیس را روشن میکنیم چراغ پاور سبز میشود و صدای جیر جیر شروع میشود و چراغهای تنظیم هم خاموش میباشند.و مانیتور تصویر هم نمیدهد
دوتا دیگه از مانیتورها چراغ پاورشان روشن نمیشود ولی 6 تا چراغ تنظیم مرتب روشن خاموش میشوند و تیک تیک میکنند و وقتی هم کابلشون رو به کیس وصل میکنم هیچ تغییری نمیکنند
قرارمون بود یکیش رو راه بندازیم که انداخیم برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر میزنید به یه جای فلزی دیگه صدای جرقه نمیده تخلیه شده ( زمین چیه ؟ زمین که نمیتونه برق تخلیه کنه )
مانیتور رو باز کن ببین اون صدائی که میگی از کجاست ۲ حالت داره یا از داخل یوک هستش ( به اون قسمت ته لامپ که یه بورد بهش وصله یوک میگن ) یا از های ولتاژ ( های ولتاژ هم اون قطعه برگ روی برد هستش که اون سیم قطور از اون به لامپ وصل شده )
اگه از یوک باشه احتمال داره بردت سالم باشه اون برد ته لامپ سوکتیه بکشش عقب از جاش در میاد ( البته اکثر مواقع با چسب حرارتی این سوکت چسب شده که باید با تیغ چسب رو ببریش ) و برد کف رو هم در بیار بنداز رو یه لامپ دیگه
خلاصه این قطعات رو جابجا کن ببین میشه یکی دیگش رو زنده کنی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته احتمالا یه چند بار برق میگیردت ولی نگران نشو چون خازن توی مانیتور زیاده و هر کدوم رو تاچ کنی تخلیه میشه به بدنت اصل همون برق اصلیه که اونم اگر مونیتور به برق متصل نباشه کشنده نیست
وقتی مونیتور خطر مرگ داره که توی برق باشه و بازش کنی
موفق باشی
|
|
کاربر شهرسختافزار
سلام و ممنون از راهنماییتبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من حقیقتش صدای هیچ کدوم از مانیتورهارو نفهمیدم از کجا هستش ولی از یوک نیستش.توی یوک کلی سیم میره.
های ولتاژ همونی هستش که 2 تا پیچ برای تنظیم رنگ روش داره و یه سیم که بهش وصل میشه و یه سر سیم همونی هستش که به اون لاستیکه که ولتاژ رو تخلیه میکنیم وصله؟ البته چند تا سیم بهش وصله.2 تا سیم هم ازش بیرون میاد و میره توی یوک.اگه های ولتاژ این باشه صدا از این هم نیستش.
به نظر میاد صدا نزدیکای اون سیم پیچی هستش که رو برد هستش.
آقا اگه دمپایی پلاستیکی هم پام باشه بازم برق میگیرتم؟ آقا من از برق باتری هم میترسیم چه برسه هاو ولتاژبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
داداش اگه میشه با عکس راهنماییم کن.کمرم گرفت انقدر این مانیتورهارو جابه جا کردمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks