seyed mamali (12-12-14)
نه، همزمان که هرگز کار نمیکنن. الان اگر بخوام اینتل رو حذف و دوباره نصب کنم، بعد از حذف اینتل گرافیک دوم وارد عمل میشه؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط seyed mamali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
seyed mamali (12-12-14)
من توDedsktop یه دونهSAPPHIRE Radeon داشتم و مادر بردم هم یه اینتل4400HD داخل خودش داره...فقط زما نی می تونم از اینتل استفاده کنم که کارتRadeon از مادربرد جداشده باشه...یعنی وقتی که Radeon وصله اصلا اینتله کار نمیکنه!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Miladsad20 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مال شما لپتاپه یا Desktop؟
گاهي گمان نمي كني ولي مي شود
گاهي نمي شود، كه نمي شود
گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است
گاهي نگفته قرعه به نام تو مي شود
گاهي گداي گدايي و بخت با تو یار نيست
گاهي تمام شهر گداي تو مي شود
M I L A D (12-12-14)
|
برای من لپتاپه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط seyed mamali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
seyed mamali (12-12-14)
برای پاک کردن درایور قدیمی همانطور که آقا امید گفتن از نرم افزار هایی استفاده کنید که رجیستری رو هم چک کنند،چون به شکل عادی درایور ریشه کن نمیشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Miladsad20 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گاهي نمي شود، كه نمي شود
M I L A D (12-12-14)
یعنی الان اگه به صورت عادی uninstall کنم درایور کاملا حذف نمیشه؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط seyed mamali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
seyed mamali (12-12-14)
خیر اختلالی ایجاد نمیکند.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Miladsad20 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
seyed mamali (12-12-14), مهدی بهادرفر (12-12-14)
دوست عزیز برای دسکتاپ امکان استفاده از دو گرافیک معمولا نیست (تحت شرایطی میشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Miladsad20 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی برای لپ تاپ ها این امکان هست ,در حالت معمول و کار هایی که گرافیک مجتمع پردازنده بتونه پردازشش کنه از گرافیک مجتمع استفاده میشه
ولی وقتی که پردازشش شما سنگین باشه از گرافیک مجزا یا به اصطلاح گرافیک لپ تاپ که یا انویدیا یا رادئون هست استفاده میشه
این قابلیت سوئیچ کردن بین گرافیک لپ تاپ و گرافیک مجتمع پردازنده هست که خیلی مفیده مخصوصا توی مصرف باتری و حرارت لپ تاپ و . . . .
(اگه مایل بودین بیشتر براتون توضیح میدم)
خوب برای مشکل شما ,اول طبق حرف امید جان درایور هارو پاک کنید و بعد نسخه ا=دیت شده رو از سایت های خودشون دانلود کنید و نصب کنید
به احتمال زیاد مشکلتون حل میشه
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
M I L A D (12-12-14), seyed mamali (12-12-14)
البته میدونم که با شروع این بحث AMD>INTEL جان ناراحت میشن!!! حق دارن چون هر حرفی جایی داره و هر بحثی تاپیکی...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mersad 50062 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما کلا جرقه ی سوال من زمانی شروع شد که داشتم تو یکی از تاپیکا به تصویر یه مادربرد جدید نگاه میکردم...اون سه تا جای کارت گرافیک داشت...از اونجا فهمیدم که میشه چند تا کارت گرافیک با هم داشت...
حالا الآن اینجا میخاستم بدونم که چیپست ONBOARD گرافیکی و یه کارت گرافیک میتونن باهم همکاری کنن...مثلا یکیشون 1گیگ اون یکی هم 1گیگ،بعد گرافیک سیستم بشه 2گیگ؟
البته بازم معذرت خواهی جاش اینجا نبود ولی اگه بحث داغ بشه یه تاپیک بزنیم بد نیست...
اصلا اسم تاپیک مربوط به همون فناوریایی باشه که رو مادر بردا هست نمیدونم فکر کنم یکیشون SLI بودبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط seyed mamali در تاریخ 12-12-14 انجام شده است
گاهي نمي شود، كه نمي شود
M I L A D (12-12-14)
|
شما درایورو دانلود کنید...بععد به شکل عادی معمول قبلیروUninstall کنید و جدیدرو نصب کنید...اگه نتیجه نداد اونوقت خبر بدید دوستان راهنمایی میکنن...برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Miladsad20 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گاهي نمي شود، كه نمي شود
M I L A D (12-12-14)
سید جان بهتره که تاپیک بزنی یا اگه خواستی پ خ بده تا بیشتر برات توضضیح بدمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط seyed mamali برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله ,برد هایی که معمولا بیش از یک اسلاید برا گرافیک دارن (مثل 2 یا 3 یا 4 )قابلیت استفاده از چند گرافیک رو دارن
که کارت های انویدیا از تکنولوژی SLI استفاده میکنن
و کارت های رادئون از Cross Fire استفاده میکنن
M I L A D (12-12-14), seyed mamali (12-12-14)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks