ياخوب تعمير نشده هرمشكلي كه داشته حالا
مشكلش چي بوده؟
اقا سلام به همه خسته نباشیددیروز یدونه گرافیک 6870 خریدم تازه از تعمیر اومدهگذاشتمش روی سیستم وقتی ویندوز بالا اومد تصویر هیچ مشکلی نداشت و عادی فقط هنوز درایور رو نصب نکرده بودمشروع کردم به نضب درایور که یدفعه دید م وسط نصب درایور گرافیک شروع کرد به خط انداختن(همون خطا های قرمز و اب و رنگارنگن دیگه)دستم رو روی GPU گذاشتم زیاد داغ نبوداقا حالا کسی میدونه مشکل من چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟میشه حلش کرد؟؟؟با هزار بدبختی این گرافیکو جور کردم نمیخوام راحت از دستش بدم
|
ياخوب تعمير نشده هرمشكلي كه داشته حالا
مشكلش چي بوده؟
*MoJtAbA* (28-12-13), mostafa3123 (28-12-13)
قبل از تعمیر مث اینکه مشکل ترکیدگی خازن داشتهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط STUXNET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
الانم که انداختمش رو سیستم رو صفحه خط میندازه
به پردازندش که دست زدم داغ نبود
البته اول که گرافو گذاشتم واسه 10 دقیقه سالم و عادی بود اما تقریبا وسط نصب درایور بود که دیدم روی صفحه داره خط میندازه
کلا این مشکل 2 دلیل بیشتر نداره
1.GPU باید ریهات وریسولد بشه که کار تعمیرکار متخصصه
2.مشکل تغذیه تو خازنهارو داره که اونم وقتی گرم میشه باید کمتر خودشو نشون بده یا رفع بشه
ولی فرمودین وقت نصب/طبق تجربه بنده میگم هیت باید بخوره که بهر شکل گرافیک تعمیری نباید انتظار زیادی ازش داشته باشید وهر آن مرگ
*MoJtAbA* (28-12-13), mostafa3123 (28-12-13), Rezasam1 (28-12-13)
اقا میشه مورد اول رو یکم دقیق تر توضیح بدی؟؟؟؟؟اصن چطور تلفظ میشه؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط تاج برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوب تعمير نشده منظور اينكه ريبال كردن يكار تخصصي و نياز به دقت فراوان و حوصله زياد (باتوجه به هزينش) داره
|
بدید تعمیر کار چون تجربه زیادی میخواد+دقت وهنر
آخرین ویرایش توسط تاج در تاریخ 30-12-13 انجام شده است
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks