اين كاري كه شما كردي رو خيلي از كمپاني هاي ساخت vga تاييد نميكنن ( منظورم استفاده از تبديل به 6 پين هست ) .

اگر توانايي آمپردهي شاخه 12 ولت پاور شما به اندازه كافي باشه حتمآ شركت سازنده از
خروجي 6pin كه همون به خروجي pci-e معروف هست در پاور شما استفاده ميكرد .

شما براي روشن شدن بهتر موضوع مدل و توان واقعي پاور خوردتون رو ذكر كنيد . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

اما در مورد دور فن بالا قضيه از اين قراره :

بلافاصله بعد از start پاور فن كارت گرافيك براي كار كردن به كنترلر روي برد كه توسط bios
تعبيه شده روي برد كارت گرافيك رجوع ميكنه ! حالا كمپاني سازنده كارت شما احتمالآ مقدار سرعت فن رو در bios روي 100% تنظيم كرده .

اين مقدار با توجه به نسخه bios ي كه هر vga دارا هست متفاوته ! براي مثال براي vga
خودم اين مقدار 20% هست . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

پس طي مراحل boot و بالا اومدن ويندوز ، force ware ( منظور همون درايور كارت گرافيكه)
ميتونه روي خيلي از تنظيمات از جمله سرعت فن دخالت داشته باشه .

حالا شايد اين مقدار توسط force ware در حالت 2D كمتر از مقداري باشه كه BIOS
مشخص ميكنه ! در ويندوز هم هميشه Force ware نسبت به bios در اولويت قرار داره !

اميدوارم منظور رو گرفته باشي . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

سلام دوست عزیز ...
مرسی از جواب بسیار دقیق شما . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آقا به خدا این تبدیلو خود کارخونه سازنده گذاشته بود توی جعبه کارت ... من جدا نگرفتمش.
در ضمن Power من Paskal 600 MAX هست که فکر کنم مقدار واقعیش دور و بر 450 باشه . به نظر شما من برای وصل کردن کارت به Powre با توجه به اینکه این Power کانکتور 6 پین نداره چکار باید بکنم ...؟

منتظر جوابتون هستم ...
با سپاس