شاید برایی پردازنده باید از یک خنک کننده حرفه ای تر استفاده کنید!!!من هم به سی پی یو شک دارم چون وقتی بیش از حد داغ میکنه سیستم رو خاموش میکنه!
kejap (11-09-10)
|
|
کاربر شهرسختافزار
از توجهتون به موضوع تشکر میکنم
دمای سی پی یو رو قبلا تست کردم با ای ام دی آور درایو نهایتش 49 می رفت !!!
nima_hl (11-09-10)
پس تنها راهی که میمونه تست با یه گرافیک جدیدترهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط kejap برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر سیستم کرش میکرد یا بلو اسکرین میداد مشکل میتونست از رمهاتون هم باشه
ولی اینکه سیستم خاموش میکنه یا پاور باید مشکل داشته باشه ( که بعید میدونم این پاور مشکل داشته باشه ) و یا همونطور که فرمودید مادربرد یک دمای بالا رو دیتکت کنه و شات داون کنه
به هر حال فکر نمیکنم بدون تست عملی بتونید به نتیجه برسید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
bloodthirsty (11-09-10), kejap (11-09-10), pc_hex (11-09-10), ripek (11-09-10)
کاربر شهرسختافزار
امروز یکی از دوستام گفت ممکنه از چیپ مادربرد باشه . مادربرد رو 2 هفته هست گرفتم . یعنی میشه از اون باشه ؟
این که فرمودید عملی تست بشه منظورتون چیه ؟
بعید میدونم مادربرد معیوب باشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط kejap برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممکنه شما توی بستن زده باشید یکی از هیت سینکها رو کنده باشید که در ظاهر نشون نمیده ، خیلی با احتیاط هیتسینکهای چیپها رو تکون بدین ببینید هیچ کدوم شل نیستند ( هیتسنکها باید به چیپست چسب شده باشند )
منظورم از تست عملی تست با یه کارت جدید مثلا سری 5 هستش
کاربر شهرسختافزار
هیت سینکها مشکلی نداشتند . برنامه ای برای اندازه گیری دمای چیپستها وجود نداره ؟
پاور هم عوض کردم هیچ تاثیری نداشت .
|
|
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks