دوست عزیز به جای دست زدن خودتون به چنینی کار خطیری بهتر نیست اینو به شرکت گارانتی کننده کارت بسپرین
(البته شاید اونها زیر بار نرن اما امتحانش مجانیه)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
از دوستان کسی نیست کمک من کنه
دوستان امکان داره از اصل نبودن کارت گرافیک باشه آخه روی کارت من نوشته مید این چینا (Made in China)
مثل اینکه اشتباه گفتم بیشتر امتیاز گرفته اینم عکسشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط ViViD برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
آخرین ویرایش توسط hamedjahanbakhsh در تاریخ 01-07-09 انجام شده است
دوست عزیز به جای دست زدن خودتون به چنینی کار خطیری بهتر نیست اینو به شرکت گارانتی کننده کارت بسپرین
(البته شاید اونها زیر بار نرن اما امتحانش مجانیه)
مردمان به خیال این که آینده بهتر از حال است به امید آینده می نشینند اما نمی دانند که اگر دست روی دست بگذارند آینده بدتر از حال می شود
=================--------------------
سینوهه
hamedjahanbakhsh (01-07-09)
|
جدیدترین ورزن هم گرفتم باز نشدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
دوستان بعد از تست کارت گرافیک روی سیستم رفیقم متوجه شدم که مشکل از گرافیک نیست و مشکل از رم ها هست
بعد اومدم که برنامه everest رو باز کنم که میره داخله صفحه آبی
رم من اینه geil 2x1GB 1333 cl9-9-9-24
به نظر دوستان من باید چیکار کنم
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hamedjahanbakhsh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
up ......................کسی نیست کمک کنه .............................up
خوشبختانه توانستید قطعه معیوب رو پیدا کنید. به نظر من شما اول جدیدترین ورژن Everest رو از اینترنت دریافت کنید و سعی کنید از منوی Tools و گزینه Cash & Memory Benchmark یه تست از رمهاتون بگیرید.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hamedjahanbakhsh برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در صورتی که موفق به انجام روش بالا نشدید با برنامه ای که ضمیمه کردم امتحان کنید و نتایج را همینجا بگذارید.
باز هم در صورتی که موفق نشدید یا در حین انجام تست به مشکلی برخوردید ، رم ها رو باید ببرید گارانتی.
hamedjahanbakhsh (05-07-09)
|
ممنون دوست عزیز
با این برنامه ایی که گذاشتی تست زدم این شد
واقعیتش من به این امتیاز کمی مشکوکم. به هر حال اگر مشکل از رم باشه ، باید در تست پایداری به مشکل بر بخوره. از شما دوست عزیز خواهش می کنم این برنامه رو هم بگیرید و تا حدود 15 الی 20 دقیقه تست بگیرید. این برنامه فشار زیادی رو به CPU و Ram وارد میکنه. در این مدت سیستم رو آزاد گذاشته و فقط همین تست رو اجرا کرده و نتیجه رو اعلام کنید.
موفق باشید. برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
hamedjahanbakhsh (05-07-09)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks