سلام
شما بغل مانيتورتون اسپيكر نذاشتيد ؟؟؟؟
سلام دوستان
بنده تازه عضو شدم و با فضای این انجمن اصلاً آشنایی ندارم.
به خاطر ایجاد تاپیک جدید و احیانآً پرسیدن سوال در جای نامناسب از شما عذر خواهی میکنم.
اما مشکل بنده...
من یه سیستم جدید گرفتم و خدارو شکر به جز مشکلی که الان میخوام مطرح کنم ،مشکلی نداره و ازش راضیم.
مشکل من اینه که در موقع اجرای بازی(هر بازی ای)موج های اعصاب خورد کنی روی صفحه مانیتور ایجاد میشه. با نرم افزار های مخصوص مثل msi afterburner تست گرفتم مثلاً در بازی call of duty 4 فریم روی 550تا700متغیر بود!!!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
تغییر رزولوشن و تنظیمات گرافیکی بازی هم هیچ اثری نداره.با یک مانیتور دیگه هم تست کردم باز مشکل وجود داشت.البته کارت گرافیک بنده پورت vga نداره و این مانیتور هایی که تست کردم همشون vga هستند و از تبدیل استفاده میکنم.
کارت گرافیک بنده sapphire HD 7770 Ghz Edition 1GB و مدل مانیتور هم samsung syncmaster sn2033 هست.
به نظرتون مشکل چیه؟
ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
سلام
شما بغل مانيتورتون اسپيكر نذاشتيد ؟؟؟؟
لطفا یک عکس از صفحه موقع لرزش بگیرید ( با دگمه پرینت اسکرین کیبرد یا نرم افزارهای ویژه )
اگر امواج در اسکرین شات هم بودند مشکل از گرافیکه اگر نبودند مشکل از مانیتوره
شات رو آپلود کنید تا ببینیم
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط STUXNET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خیر دوست عزیز.
ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
امواج در اسکرین شات نشون داده نمیشن!
پس مشکل از مانیتوره؟اما من با 2 تا مانیتور تست کردم.البته هردوتاشون VGA بودند.
اینم عکس:به اون عدد توجه کنید!
1.jpg
تو تنظيمات بازي دستكاري كرديد ؟؟؟تو قسمت تنظيمات گرافيك رزوليشن با اندازه ويندوز يكيه ؟؟؟؟؟
به نظر من تنظيمات بازي رو دي فالت كنيد
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AS2014 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مادربردتون چیه عزیز؟
یاا مادربردتون چیپست ویرچو داره که این مسخره بازیا را در میاره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و یا اینکه از یک تبدیل خراب دارید استفاده میکنید ( vga مستقیم به کارت خورده یا تبدیل زدید ؟ )
و یا اینکه هر دو ایراد را با هم دارید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط STUXNET برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خیر ، بله
تو پست اول هم عرض کردم این مشکل تو همه بازی ها وجود داره
Asus P8H77-Vبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببخشید این چیپست چیه و چجوری این مشکلو ایجاد میکنه؟
بله از تبدیل استفاده میکنم.
خود خودشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AS2014 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یه درایور با نصب برنامه های مادربردتون نصب شده به اسم LucidLogix پیداش کنید یا دیسیبلش کنید یا پاکش کنید احتمالا کل مشکلتون تو زندگی حل میشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در مورد این چیپ و کارکردش توی فروم تاپیک مفصل داریم سرچ کنید پیدا نکردید بفرمائید تا لینک بدم
ولی من درایوری با این اسم نصب نکردم.درایورهای برد رو از سایت ایسوس دانلود کردم.تو programs and features هم پیداش نکردم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*الان من توی بازی call of duty رفتم گزینه sync every frame رو روشن کردم تمام لرزش ها از بین رفت(یا حداقل اینکه خیلی کمتر شد.)برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اما توی بازی های دیگه یه گزینه ای بود به نام vsync که فعالش کردم اما متاسفانه لرزش ها از بین نرفتبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1-این vsync و sync every frame چی هستند؟
2-با فناوری vitu چه ارتباطی دارند؟
3-ممکنه اگه virtu رو فعال کنم مشکلم حل بشه؟
4-با کارت گرافیک sapphire 7770HD هم میشه virtu روفعال کرد؟
آخرین ویرایش توسط AS2014 در تاریخ 29-06-13 انجام شده است علت: اضافه کردن *
لطفا این تاپیک را بخوانید اگر باز مشکلی بود بفرمائیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AS2014 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
http://www.shahrsakhtafzar.com/forum...ght=LucidLogix
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks