Overclocker (02-09-08)
این کاهش دما طبیعی نیست ؟ مشکوکه !برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط G81 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر یه فن پشت کارت گذاشتین میشه ییهو 15 درجه کاهش دما داشته باشه !
با این کار در حالت Load دما چنده ؟ میشه عکس بزارین !
Overclocker (02-09-08)
سلام
من یه فن12 موازی با فن کارت گذاشتم تا 8 درجه دما کم شد یا تو کیس بالای کارت. - فن کارت هم رو 35% هست که دمای معمولی 52 هست تو لود هم 70 بیشتر نمیشه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کد:http://www.flickr.com/photos/bahramr
|
اگر امکان داره عکس بزار تا بهتر معلوم بشه چه کار کردی برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط markiii برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مدل کیس tuniq3 هست.دمای کارت وقتی سیستم بیرون کیس بود فقط 1 درجه سردتر بود.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hossein_OC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کد:http://www.flickr.com/photos/bahramr
Majid OC (02-09-08), Overclocker (02-09-08)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط markiii برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
یعنی با این فن که گزاشتی 8 درج خنک تر شده ؟ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این فن 12 سانتی متری که اونجا قرار دادیش هوا را میدمه یا ... ؟
آخه مگر اون فن چه کاری انجام میده که 8 درجه ........ برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حسین جان 8 درجه کمی منطقیه تره ولی G81 می گن 15 درجه خنک تر که کمی عجیبه ؟!برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hossein_OC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من خودم 8600GT دارم یه خنک کننده مقوایی براش ساختم و به نتایج زیر رسیدم:
دمای کارت در حالت عادی 42-35 درجه نوسان داره تو باز ی 50 تا 55 در جه تغییر می کرد البته مثلا Crysis یا 3Dmark06 تا 67 max میرفت که با با فن معمولی خود کارت تا 77 درجه رو هم لمس می کرد که عمر کارت کم
می شد:
تست دما واجرای برنامه 3dmark06 و اورکلاک کارت که سبب ارتقا امتیاز از 4006 در حالت عادی با فن خود کارت ودر حالت تند سازی شده با فن جدید به 4784 البته بگم بعدا با یه کولر دیگه طراحیش از این بهتر بود به امتیاز 4821 هم رسیدم(توجه:درتست های انجام گرفته CPU اوررکلاک نشده دلیلش مادربرد مرخص بود):
دما و فرکانس کارت 8600GTدر حالت عادی:
اینم لینک همین مطلب که در تاپیک دیگه ای بحث شده بود :
http://pcnetwork.ir/showthread.php?t=16520&page=5
موفق باشید
مجیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Overclocker (02-09-08)
این کاری که شما کردین کلی طراحی شده درش ولی اون فقط یک فن 12 گزاشته که 8 درجه آمده پایین اونم تازه کجای کارت !!!! دقیقا همون جایی که هوا را میمکه ! که نیازی به دمنده نداره ! اگر فن دمنده نباشه که دیگه ........برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
حالا متوجه منظورم شدید ؟
با تشکر
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Hossein_OC برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
4870 در پشت slat دومش دما رو بیرون می ده و از متجمع دما در پشت کارت جلو گیری می کنه از همه مهم تر اینه که
من یه فن تونیک تاور 120 'گرفتم نمی دونم دوستان می دونند چهقدر این فن بزرگه یا نه تقریبا 5 cm با گرافیک فاصله داره من منتظر شلنگ ها هستم تا دماش رو در حالت stock به زیر صفر برسونم
New Season
Majid OC (03-09-08)
|
اینم کارت گرافیکه منه که Airflow مود روش انجام دادم
9 درجه کاهش دما داشت
این عکس خود کارت گرافیک هست
تغییرات
آخرین ویرایش توسط Game در تاریخ 03-09-08 انجام شده است علت: گذاشتن عکس ها ی جدید و تغییر مدل AirFlow
Majid OC (03-09-08)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks