توی سایت ایسوس اپدیت بایاسش گذاشته وقتی اچراش میکنم ارور میده Your graphic card no need bios update ولی با 7zip بازش کردم سه تا رام داخلشه با برنامه atiflash این برای تغییرات بایاس هست یا اینکه نسخه باباس گرافیک عوض میکنه؟
بایاس پیوست کردم
توی سایت ایسوس اپدیت بایاسش گذاشته وقتی اچراش میکنم ارور میده Your graphic card no need bios update ولی با 7zip بازش کردم سه تا رام داخلشه با برنامه atiflash این برای تغییرات بایاس هست یا اینکه نسخه باباس گرافیک عوض میکنه؟
بایاس پیوست کردم
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Lord_theOne برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممکنه بایوس نصب شده روی کارت گرافیک شما با نسخه ای که قصد اپدیت دارید یکی باشه به خاطر همین چنین پیغامی را درج میکند .
GPU-Z نسخه بایوس را چک کنید . اسکرین شات هم قرار بدهید .
Lord_theOne (30-04-20)
اینهم gpu z من این کارت خیلی وقت پیش خریدم دست دوم
ممکنه مالک قبلی کارت را اپدیت کرده باشد . وقتی این پیغام رو میدهد به هیچ عنوان توصیه نمکینم به صورت فورس بایوس را اپدیت کنید .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Lord_theOne برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Lord_theOne (30-04-20)
پس فایلی که همراهشه rom هست توی سایت دانلود کردم مال همین گرافیک هست؟
- - - Updated - - -
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدپس فایلی که همراهشه rom هست توی سایت دانلود کردم مال همین گرافیک هست؟
ریسکشو خریدم اما نشد
به نظرتون چکار باید کرد؟ از توی داس بزنم؟
اخه gpu clockesho اورده پایین
آخرین ویرایش توسط Lord_theOne در تاریخ 30-04-20 انجام شده است
میتونی همین بایوس خودت رو ادیت کنی و بعد فلش بزنی .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Lord_theOne برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مشخصات دقیق کارتت چیه ؟
مدل دقیق سایت هم مدل کارتت رو بنویس . چون قضیه حساسه نمیتونم پیشنهاد عجولانه ای بهت بدم . باید حساب شده باشه .
ریسک فورس فلش بالاست . اگر با کارت یکی بود موقع فلش بایوس این پیغام رو نمیداد .
|
فکر کنم بخاطر اینکه ویندوزم EFI هست این ارورهارو میده من رام خودشو پیدا کردم 1100 هست حدودا gpu ولی باز نشد باید برم توی داس فکر کنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بعیده به خاطر UEFI بودن ویندوز باشه . خطای عدم مطابقت میده دوست عزیز ربطی ندارهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Lord_theOne برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بهترین راه ادیت بایوس فعلیست . با GPU-Z بکاپ بگیرید و با برنامه زیر ادیت کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
VBE7.0.0.7b
دنبال rx 470 میگردم ماین نشده اگر پیدا بشه
این rx 270x روی مدیوم بازیهای روز میاره
asus mining 470 الان 2 میلیون گیرم اومده نو هست با گارانتی 3 ماهه ولی پورت dvi فقط داره حالا dvi hdmi انچنان تاثیری توی رزلوشن 1080 نداره برای 60 فریم نمیدونم بخرم یا نه
آخرین ویرایش توسط Lord_theOne در تاریخ 30-04-20 انجام شده است
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks