برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
سلام نیما جانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
والا خودم هم شک دارم چون تفاوت دمای کارت دوم با اولی 5-6 درجه بود اگر میخواست انقدر بده باید 30 درجه میشد اما اینکه تو یه ثانیه میسوزه خیالت راحت این ATI اعوجوبه ای زده واسه خودش من یه بار اومدم بایوس نوشتم ولتاژ رو میخواستم 1.18 بدم اشتباهی دستم درست روی 1 نرفته بود 1.8 نوشته شده بود اونجا فلش کردم اومدم بالا دیدم دمای Idle روی 60 درجه هست مانیتور کردم دیدم 1.8 ست شده سریع بایوس رو درست کردم دوباره فلش کردم فکر کنم یه 1 دقیقه بیشتر شدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ولی مساله اینجاس که چطور دمای کارت دوم که همیشه 2 درجه زیر کارت اول بود حالا 5 درجه بالاتر شده؟؟؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
جالبه برای 2D من تست کردم کارت دومی زیر 0.825 تصویر نمیده بعد این چطوری 0.765 زدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks