سلام.من 3 ماهی میشه که سیستم جدید خریدم و گاهی سیستم رو که از حالت sleep خارج می کردم تصویر به مانیتور نمیومد.اما الان بیشتر اتفاق می افته.در این حالت دوتا از فن های گرافیک به سرعت می چرخن و حتی نورهای فن های کیس و مادربرد نیز که در حالت عادی تغییر پیدا میکنن ،ثابت می مونن و ماوس و کی برد هم از کار می افته و صفحه مانیتور هم سیاه و تصویری نمیاد.و تنها راه خلاصی رستارت کردن از طریق کیس هستش.یکی دو بار هم موقع بالا اومدن ویندوز یه بوق بلند و 3 تا بوق کوتاه پشت سرش زده شد و امروزم همین اتفاق موقعی که رستارت کردم دو بار با فاصله تکرار شد و تصویر بوت شدن ویندوز میومد و دوباره رستارت می شد.
امروز هم اولین بار که دکمه استارت کیس رو زدم موقع بالا بومدن قبل از بوت شدن ویندوز یکی دوبار رستارت شد و زیرش نوشت:
repairing disk error.this might take over an hour to comolete.
حتی قبلا هم یکی دو هفته پیش یکبار وقتی روشن کردم دیدم تمامی برنامه هایی که نصب کرده بودم پاک شدن و سیستم به حالت اولیه برگشته البته برنامه ها فایل اجراییش حذف بود اما فایل های نصبشون بصورت ناقص در پروگرم فایل وجود داشت.تست هارد دیسک انجام دادم و سلامتش رو 100 نوشته بود.
البته در طول این مدتی که خریدم یکی دوبار هم صفحه آبی رو در ویندوز دیدم عکسهای همه رو ضمیمه می کنم.
چون مانیتورم با تبدیل hdmi به vga به گرافیک وصله اول فکر میکردم بخاطر تبدیل تا اینکه به تلوزیون وصل کردم و از hdmi استفاده کردم .خوب کار میکرد تا اینکه دیشب دوباره از حالت اسلیپ خارج نشد.حتی خوندم نوشته بودن fast start up رو غیرفعال کنید ولی باز نتیجه نداد.امروز هم وقتی ویندوز بالا اومد در قسمت نوتیفیکیشن دیدم خطای درایور نوشته باز کردم و چنتا عکس گرفتم که در پایین گذاشتم.
1.jpg2.jpg3.jpg
یکی دو هفته پیش هم خطای صفحه آبی رو داد.
۲۰۲۰۰۱۱۷_۲۳۴۷۲۹.jpg۲۰۲۰۰۱۲۹_۲۰۲۳۴۹.jpg
سیستمم هم اینه:
گرافیک rtx2060 rog strix
پردازنده:i5 9400f
مادربرد:asus tuf b360 pro gaming
رم:geil forza 2400 cl17 16 gig
ssd:سامسونگ 250 gig
hdd:وسترن 4 ترابایت
Bookmarks