یک عکس ازش بگیر .
چند روزیه متوجه یک نقطه سیاه روی مانیتورم شدم .به اندازه یه پیکسل هست .نمیدونم از اول این جوری بوده یا مثلا موقع تمیز کردن بهش آسیب رسیده چون چند روز پیش اون ناحیه لک داشت که با دستمال نم دار تمیزش کردم .الان مشکلی نیست ولی میترسم گسترش پیدا کنه.مانیتورم اینه https://www.asus.com/Commercial-Monitors/VN289Q/
آخرین ویرایش توسط DOOM999 در تاریخ 13-09-16 انجام شده است
|
DOOM999 (13-09-16)
با این همه چند بار چک کن . گاهی با تحریک پنل ممکنه برگرده
Dead Pixel Tester Download
DOOM999 (13-09-16)
امید جان این گوشی من خیلی قدیمی دوربینش نقطه رو نمیگیره خیلی تار میندازه .ولی الان دقت کردم نقطه سیاه نیست قرمز رنگه
آخرین ویرایش توسط DOOM999 در تاریخ 13-09-16 انجام شده است
این برنامه را چندین بار اجرا کن به طور مثال 1.5 ساعت مداوم. احتمالا پیکسل چسپیده و نه سوخنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط DOOM1987 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Rizonesoft Pixel Repair Download
DOOM999 (13-09-16)
استاد دم شما گرم.فقط اگر سوخته باشه بیشتر میشه؟ چون من شنیدم پیکسل سوخته سرطانی رشد میکنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
حالا تست کن با این برنامه . همیشه اینطور نیست که زیاد بشه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط DOOM1987 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
DOOM999 (13-09-16)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks