پاور سیستم رو بنویسید . همچنین یک شات با hwmonitor بگیرید .با برنامه aida64 یک بنچمارک cache and mem بگیرید . نتایج رو اینجا بگذارید . شات از هارد با hdsenitel هم بگیرید
سلام
اخیرابعد اینکه بک آپ ویندوز رو دوباره برگردوندم سیستمم به جای استفاده از گرافیک مجزا از گرافیک پردازنده استفاده میکنه که پردازندم اینتل 4770k iهست
حس میکنم سیتمم کارایی قبل رو نداره و با مشکلاتی دستو پنجه نرم میکنه،قبلا اصلا واسه کاری فکر نمیکرد!!اما گاهی تیک میزنه و مثلا با اتوکد که کار میکنم هنگ میکنه نرم ازفار!که عجیبه برای این سیستم قوی
گرافیکم هم asus gtx650 ti هست
مادر برد هم گیگا z87 oc هست
رم هم 8 هست با باس2400
لطفا راهنماییک کنید،
آخرین ویرایش توسط Ali.hosseinzadeh13 در تاریخ 22-12-14 انجام شده است
|
پاور سیستم رو بنویسید . همچنین یک شات با hwmonitor بگیرید .با برنامه aida64 یک بنچمارک cache and mem بگیرید . نتایج رو اینجا بگذارید . شات از هارد با hdsenitel هم بگیرید
hamed 111 (22-12-14)
سلام.پاور سیستمم 750 green هست
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید این تست با hwmonitor
باقیش رو هم میگیرم تا فردا میزارم
عزیز دل عکست واضح نیست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ali.hosseinzadeh13 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببخشید راتسی بالا حولسم نبود اشتباه نوشته بودم رم 4 هست،در حالی که رم 8 دارم،که دوتا 4 هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ببخشیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
AMD>INTEL (22-12-14)
|
بنچمارک hdtune هم بگیر با بقیه مواردی که گفتم .حتما ورژن درایور هایی که نصب کردی به همراه نسخه بایوس .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ali.hosseinzadeh13 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
Ali.hosseinzadeh13 (22-12-14)
درایور گرافیکم آخرین ورژن هست344.75برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بایوس رو از تو سی پی یو زد عکس گرفتم میزارم براتون،ولی تو سایت گیگا نگاه کردم یه نسخه جدید اومده براش که گرفتم باید نصب بشه
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بایوس هم اپدیت کن .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Ali.hosseinzadeh13 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
90% مشکل از هارد هست . هاردت وسترن گرین هست ؟
هاردت بیش از حد درگیره . یکی از عجیب ترین بنچمارک هاست که دیدم . از اطلاعات بکاپ بگیر و بعد هارد رو به عنوان هارد دوم متصل کن و با برنامه زیر فرمتش کن
HDDGURU: HDD LLF Low Level Format Tool
Ali.hosseinzadeh13 (22-12-14)
بله وسترن گرین هستبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
این مشکل رو اول که هارد رو خریدیم هم داشتیم که یکی از دوستام مشکلش رو حل کرد،ولی باز با این حساب دوباره اینطور شده..
بزارید یه هادر پیدا کنم که بتونم اطلاعتم رو توش بریزم تا فرمتش کنم با نرم افزاری که فرمودین تا ببینم چی میشه.
بایوس رو دیشب آپدیت کردم.
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks