با سلام علت اینا چی میتونه باشه؟چرا دماها متفاوته؟ کدوم یکی درسته؟
Capture.jpg
با سلام علت اینا چی میتونه باشه؟چرا دماها متفاوته؟ کدوم یکی درسته؟
Capture.jpg
|
mehdi_kingma (06-09-12), mehrdad_ab (06-09-12), nima_hl (06-09-12), Rezasam1 (06-09-12), smrbh (06-09-12)
تا اونجائی که بنده میدونم گرافیک کارت میتونه چند عدد دماسنج داشته باشه
مثلا برای ihs ، هسته ها ، قسمت سایه زنی ، بخش کنترلر مموری و ..........
برنامه های مختلف هم میتونند یک یا چند عدد از این سنسورها را مونیتور کنند
مثلا کاتالیست دمای هسته ها را مونیتور کند و تریکس ihs را و ............
همه این دماها هم میتونند درست باشند و دماهای قسمتهای گوناگون gpu را به نمایش بگذارند
حال اینکه شما دمای هسته ها را اصل بدانید یا ihs به سلیقه شما مربوط میشود
life24 (06-09-12), mehdi_kingma (06-09-12), Rezasam1 (06-09-12)
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط nima_hl برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
درود نیما جان.
کارت HD6770 مطمئن هستید که IHS داره؟
یه منبع مطالعاتی خوب میتونید بهم بدید در مورد ارتباط تریکس با سنسور دمای IHS؟ یعنی در تریکس به وضوح اعلام میکنه که مثلا در کارت GTX580 که IHS داره،دمای قرائت شده از سنسور IHS دریافت شده؟ و نکته اصلی اینکه به چه صورت سنسور برای IHS رو کارت تعبیه می کنند؟این تماس سنسور با کدام بخش IHS میخواد برقرار بشه؟ همونطور که میدونید تمام IHS های کارت های گرافیک با کمی گرم کردن جدا میشن،اگر مثلا کارتی رو بدون IHS رو سیستم بگذاریم،برنامه هایی مثل تریکس چه مقداری رو نمایش میدند؟در این مورد آزمایشات خاصی رو داشتید؟
mehrdad_ab (06-09-12), Rezasam1 (06-09-12), smrbh (06-09-12)
سلام مظاهر جانبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Over_Cracker برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
من تا همین پست شما اصلا دقت نکرده بودم که کارت دوستمونی چی هست
متنی که بالا نوشتم فقط انتقال یک اطلاعات خام و کلی بود.به همین دلیل از دیباچه "تا اونجائی که من میدونم" شروع کردم
اون "مثلا" هم که نوشتم نشان میده که دارم مثال میزنم که اگر نظر قطعی میدادم حذف میشد برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mehrdad_ab (06-09-12), Over_Cracker (07-09-12), Rezasam1 (06-09-12)
پس دمای اصلی هسته همون 39 درجه است همونی که تو کاتالیست یا after burner نمایش داده شده درسته؟
nima_hl (06-09-12)
|
من اینطور تصور نمیکنم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alibaba999 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
به نظرم دمایی که در CCC نمایش داده شده مربوط به سنسور Display IO هستش.(یعنی همونی که در GPU-Z در بخش Temp #1 نمایش داده شده)
GPU Temp #2 مربوط به VRAM یا Memory IO گرافیک هستش.
GPU Temp #3 هم مربوط به دمای هسته های سایه زن یا همون Shader Cores میشه.
پس نتیجه میگیرم که دمای اصلی که باید بیش از همه بهش توجه داشته باشید،همون GPU Temperature هستش که در برنامه ی GPU-z نمایش داده میشه.
پی نوشت:مواردی که بیان کردم،به طور خاص با توجه به تصویری که قرار دادید و مدل کارت گرافیکتون بود و یک نظریه قطعی کلی نیست که بشه به طور قطع به همه موارد و سیستم ها تعمیم داد.
mehdi_kingma (06-09-12), mehrdad_ab (06-09-12), nima_hl (06-09-12), Rezasam1 (06-09-12), smrbh (06-09-12)
حالا این ihs چی هست؟برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
وقتی به cpu نگاه میکنی اون بخش فلزی روی آن ihs نام داردبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط alibaba999 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
mehdi_kingma (06-09-12), Rezasam1 (06-09-12)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks