سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط kavehr برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مشخصات دقیق سیستم و اینکه چه کارهایی برای رفع عیب انجام دادین .
با سلام
سیستم من مخصوصاً وسط بازی یک دفعه هنگ میکنه و صدا هم همونطوری گیر میکنه...
خیلی کارا کردم تا این مشکل برطرف بشه ولی نتیجه ای نگرفتم. ممنون میشم راهنمایی کنید...
کارت گرافیک من nViadia Elsa 256 DDR 3 هستش
وقتی هنگ میکنه دیگه درست نمیشه تا اینکه ریستارت کنم...
هیچ ربطی هم به بازی نداره حتی روی بازی های سبک هم هنگ میکنه!!
|
سلامبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط kavehr برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مشخصات دقیق سیستم و اینکه چه کارهایی برای رفع عیب انجام دادین .
CPU dual core E2180
RAM 2x 1G DDR2
VGA nVidia Elsa 256 DDR3
Main board Giga
Power Green 580w
رم هام رو دادم تست کردن
درایور گرافیک رو بروز رسانی کردم ، انواع مختلف ورژن درایور امتحان کردم
ویندوز تعویض کردم
کلی این طرف اون طرف گشتم توی کلی فروم و هر کاری گفتن کردم ولی نتیجه نگرفتم...
بعضی وقت ها حتی بدون اینکه بازی کنم یا کار سختی کنم به ندرت هنگ میکنه باز و یه همچین اروری میده : Video graphic card has fail
دقیق حضور ذهن ندارم چون فقط یکی دو بار از هنگ دراومد و یه همچین اروری داد
دمای پردازنده،کارت گرافیک رو بررسی و اعلام بفرمائین .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط kavehr برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
برای دسترسی به حداکثر دمای پردازنده هم از نرم افزار occt کمک بگیرین .
خازن های روی مادربرد، اطراف پردازنده و همچنین خازن های روی برد کارت گرافیک رو هم بررسی بفرمائین که بادکردگی نداشته باشن .
در نهایت با یک کارت گرافیک دیگه سیستم رو تست بفرمائین .
از سلامت پاور مطمئن هستید ؟یعنی با پاور دیگه ای تست کردین ؟
Moein (02-07-12)
این موضوع وقتی پیش میاد که سیستم در حالت پیش فرض نباشه و درایور گرافیک استاب میده برای اینکه سیستم استیبل نیست درایور گرافیک رو کامل پاک کرده و مجددا نصب کنید بعد فرکانس پایه گرافیک رو با نرم افزار GPU_Z چک کنید در صورتی که مشکل پا بر جا بود گرافیک سیستم رو عوض کنید
این ایراد اکثرا مربوط به گرافیک میشه
موفق باشید
New Season
mehrdad_ab (03-07-12), smrbh (04-07-12)
دمای گرافیک 55 درجه سانتیگراد بالاتر نمیرهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط mehrdad_ab برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خازن ها همگی سالم هستن
پاور رو یادم رفته بود بگم ، تست کردم و هیچ مشکلی نداشت!
|
چندین بار درایو گرافیک رو حذف کرده و دوباره نصب کردم و ورژن های مختلفی هم امتحان کردم ولی باز برطرف نشدهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط G81 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اطلاعات مربوط به کارت گرافیک :
11111111111111.jpg
خوب بهترین کار این هست که شما روی یک ویندوز خام این کار رو انجام بدید گاهی اوقات به دلیل تداخل نرمافزاری این اتفاق احتمال بروز اون هست در صورتی که بعد از این کار این مشکل حل نشد بهتر هست یک گرافیک دیگه رو روی این سیستم تست کنید
New Season
mehrdad_ab (03-07-12)
روی ویندوز خام هم قبلا چند بار امتحان کردم و جواب نگرفتم.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط G81 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
ممنون از همگی!
خوب در صورتی که مشکل نرم افزاری نباشه به سراغ مشکلات سخت افزاری باید رفت روی برد ببینید خازن باد کرده یا دمای غیر عادی کارت رو نداشته باشیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط kavehr برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
البته بعضی از کارت ها دارای عمر مفید هستند شاید عمر کارت هم تموم شده باشه این اتفاقات اصولا پیش میاد و قابل حل هم در 90 درصد مواقع هستند
New Season
smrbh (08-07-12)
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks