ramkal067 (17-07-18)
سلام دوستان
در حین کار با لپ تاپ سیستم هنگ کرد و مجبور شدم خاموش کنمش، ولی بعده اینکه لپ تاپ رو روشن کردم دیگه هیچ گونه تصویری نداشت، حتی آرم مادربرد. با پورت VGA به یه مانیتور دیگه وصل کردم تصویر داشتم.
چون ویندوز هم درست بالا نمی اومد، در اولین اقدام ویندوز 10 نصب کردم ولی باز هم تصویر نبود تا اینکه درایور گرافیک رو نصب کردم و ریستارت کردم و در حین این کارها تصویر اومد و مشکل حل شد.
اما بعد یکی دو روز استفاده از لپ تاپ با ارور زیر مواجه شدم:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
و بعد از ریستارت شدن لپ تاپ باز تصویر نداشتم!!!!!! و فقط روی پورت VGA و مانیتور دیگه تصویر دارم. میشه راهنمایی بفرماییییییییییید؟؟؟؟
آیا امکان داره مشکل سخت افزاری باشه؟ چطور بایدچک کنم؟
این رو هم بگم من در اون با یکی دوبار استفاده ام هیچ کار گرافیکی انجام ندادم و فقط یه ایمیل چک کردم.
آخرین ویرایش توسط hossain24 در تاریخ 13-01-16 انجام شده است
ramkal067 (17-07-18)
|
مشکل چیپ گرافیکی میتونه باشه . اگر با پورت خروجی درایور نصب میشه . احتمال خرابی led panel هم هست .
- - - Updated - - -
مشکل چیپ گرافیکی میتونه باشه . اگر با پورت خروجی درایور نصب میشه . احتمال خرابی led panel هم هست .
آخه من تعجب ام از این هست چرا تصویر اومد باز رفت با تعویض ویندوز و درایور.
یعنی قطعا سخت افزاری ه مشکل؟
من خودم ال سی دی و فلت رو چک کردم مشکلی نداست! یعنی با یه مدل مشابه جا به جا کردم، ولی مسکل حل نشد! برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
مسئله فلت نیست . مشکل از سمت چیپ گرافیکی هست .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hossain24 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
|
قابل تعمیر که هست؟ پس باید لپ تاپ باز بشه برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنیدبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
بله تعمیرکار خوب ببری برات راش میندازه .برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hossain24 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
hossain24 (13-01-16)
سلام دوست عزیزبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط hossain24 برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منم به همچین مشکلی برخوردم لپتاپم ایسوز x42jr
بردم تعمیر اول گفتن مانیتوره اونو تست کرد مشکلی نداشت به یه مانیتور دیگه وصل کرد بالا میومد الان میگه مشکل از کارت گرافیکته و باید ببری نمایندگی فلان شهر.اونجام که ازمن دوره جدای ازاین هزینشم گفت دوروبر سیصدچهارصد میشه الان میخام بدونم مشکل شما حل شده؟اگه حل شده از چیش بوده و اکه کسی دیگم نظری داره راهنمایی کنه لطفا.
Sent from my Hol-U19 using Tapatalk
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks