سلام دوست عزیز و
این مشکل به خاطر این بوجود اومده که احتمالآ رزولیشن یا Refresh Rate رویه یه چیزی تنظیم شده که مانیتور قابلیت نشون دادنشو نداره و پیغام Out Of Range می ده .
شما این کارو بکن تا درست بشه .
راه حل اول :
شما اول سیستمو ریستارت کن و بعدش کلید f8 رو بزن ، بعدش از تویه Advanced Boot Option گزینه ی Enable Low Resolution رو انتخاب کن و بعدش رزولیشن رو بیار رویه یه رزولیشنی که مانیتورت ساپورت می کنه و بعدش تنظیماتو سیو کن و تمام .
راه حل دوم :
بذار ویندوز کاملآ بوت بشه و صفحه ی سیاهه بیاد ، بعدش این کارا رو دقیق بکن ، درسته مانیتور تصویر نداره ولی تک تکه این کارا رو که شما می کنی تنظیماتش اعمال میشه که ختمآ عملی میشه ، من خودم امتحان کردم ، در ویندوز 7 .
اول یه جایی از وسط صفحه ( نه رویه آیکون ها ، جایی که می دونی صفحه خالیه ) یه بار راست کلیک کن ، بعدش کلید فلشه پایین رو سه بار فشار بده ، بعدش کلیده tab رو دو بار فشار بده ، بعدش شما کلیده پایین رو که فشار بدی رزولیشن تغییر می کنه ( مثلآ یه بار یا دوبار فشارش بده تا رزولیشن بره رویه یه رزولیشنی که مانیتورت ساپورت می کنه ) ، بعدش یه بار Enter بزن ، بعدش 5 دفه tab رو فشار بده و اینتر بزن و تمام .
اگه درست کلیدارو فشار بدی مطمئن باش درست میشه .
راه حل دوم هم خیلی آسونتره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید .

Bookmarks