پاسخ: نحوه اجرای بازی PES2013 بر روی ویندوز 8.1
قصد دارم 7 نصب کنم گفتم که لب تابو تازه خریدم و این اولین ویندزه ونرم افزار جانبی هم خیلی کم داره مثل pc نیست 1000 تا نرم افزار نصبیده باشم تازه به فروشنده گفتم بازی هایی مثل pes 13 رو جواب میده گفت ها گفت اگه نصب نشد بیار خودم بنصبم خواهم برد ببینم چیکار میکنه
- - - Updated - - -
یه چیز دیگه ویندوز 7 رو pc نصبه و با محیط 8.1 بیشتر حال کردم ولی من حاضرم برای pes حتا xp هم نصب کنم
نقل قول:
قصد دارم 7 نصب کنم گفتم که لب تابو تازه خریدم و این اولین ویندزه ونرم افزار جانبی هم خیلی کم داره مثل pc نیست 1000 تا نرم افزار نصبیده باشم تازه به فروشنده گفتم بازی هایی مثل pes 13 رو جواب میده گفت ها گفت اگه نصب نشد بیار خودم بنصبم خواهم برد ببینم چیکار میکنه
- - - Updated - - -
یه چیز دیگه ویندوز 7 رو pc نصبه و با محیط 8.1 بیشتر حال کردم ولی من حاضرم برای pes حتا xp هم نصب کنم
دوست عزیز لب تاب شما مشکلی نداره این 8.1 هست که داره بازی در میاره در ضمن خیلیها مشکل شما را دارن.
سپاس.
:11()::11()::11():
نقل قول:
- - - Updated - - -
اون که بله راحت میتونید PES 2013 رو روی لپ تاپتون اجرا کنید ولی اینکه میگید PES 2013 رو روی کامپیوتری نصب کردید که ویندوز 7 داره ، میاره ولی روی لپ تاپی نصب کردید که ویندوز 8.1 داره ، نمیاره خوب راحت میشه فهمید که مشکل از ویندوز هست ! پس یه ویندوز 7 نصب کنید تا نه در این بازی و نه در بازی دیگری مشکلی پیدا کنید و البته دیگه نیازی به تعویض کرک یا نصب آپدیت نخواهید داشت . به همین سادگی به همین خوشمزگی پودر کیک رشد :lol:
:give_rose:
اگه میشه یکی لینک دان انرژ منیجر برای وین 7 غیر سایت لنوو بده و اموزش نصب وین 7 چون خودم میخوام نصب کنم و لینک درایوری که در زمان نصب نیاز به online بودن نداشته باشه
نقل قول:
اگه میشه یکی لینک دان انرژ منیجر برای وین 7 غیر سایت لنوو بده و اموزش نصب وین 7 چون خودم میخوام نصب کنم و لینک درایوری که در زمان نصب نیاز به online بودن نداشته باشه
اونی که تو dvd خودش هست نصب کنید اگر جواب نداد فقط باید از lenovo بگیرید .
نسخه ultimate خوبه؟ مگه اونی که تو دی وی دی هست مال ویندوز 7 نیست
نقل قول:
نسخه ultimate خوبه؟ مگه اونی که تو دی وی دی هست مال ویندوز 7 نیست
عموما باید باشه .نسخه ultimate نصب کنید ترجیحا 64 بیتی
پس به نظر شما 7 بهتره یه جا دیگه این سوالو کردم گفت .net 3.5 ویندوز 8نصب کنیم درست میشه؟؟؟:whistle:
نقل قول:
پس به نظر شما 7 بهتره یه جا دیگه این سوالو کردم گفت .net 3.5 ویندوز 8نصب کنیم درست میشه؟؟؟:whistle:
اطلاع ندارم . ولی شما pes 2014 نصب کنی . روی ویندوز 8.1 بدون مشکل کار میکنه . من خودم روی سیستم دارم .
اخه مشکل همینه که با pes14 حال نمیکنم ولی نمیدونم خیلی از ویندوز 8.1 خوشم اومده ولی اگه pes13 رو بتونم روش اجرا کنم بهترین ویدوزه شما که 8.1 دارین بازی های نسبتا جدید که مشکلی نداره