من که نصب نکردم دوستان را نمیدونم شما راهنمایی دوستان را انجام بده اگه نشد یه کاریش میکنیم.نقل قول:
سپاس.
:11()::11()::11():
Printable View
من که نصب نکردم دوستان را نمیدونم شما راهنمایی دوستان را انجام بده اگه نشد یه کاریش میکنیم.نقل قول:
سپاس.
:11()::11()::11():
دوست عزیز 90 درصد مشکل شما یکی دو مورد زیر هستنقل قول:
1-مشکل کرک بازی
2-وصل بودن به نت هنگام بازی
برای اجرای بدون مشکل باید حتما patch ورژن 2.03 این بازی رو دریافت و نصب کنی .
من روی 8.1 فقط pes 2014 رو اجرا کردم .
نت که تا حالا وصل نشدم ولی از کرکم نیست چون روی pc دارمش که امشب روش هایی که شما گفتید را امتحان میکنم بزور اجراش میکنم مگه میتونه نصب نشه:lol:
نه عزیز من ویندوزم 8.1 نیست ! در ضمن ویندوز 8.1 و 8 زیاد برای بازی مناسب نیستند شما که میخواید بازی کنید بهتره ویندوز 7 نصب کنید که همه بازی ها با اون سازگاری دارند ( در بعضی مواقع شاید اون روش compatibility که دوستان گفتند اصلا عمل نکنه ! )نقل قول:
پچ 6 رو دارم بنظرتون نصب کنم فایده ای داره
- - - Updated - - -
پس اگه فایده نداشت 7ulitimate می نصبم نرم افزار enerjy manager میگن روش نصب نمیشه
نصب میشه این هم لینک برای سوننقل قول:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
حالم از این 8.1 بهم خورد خیلی ویندوز جالبیه ولی خیلی رو مخه برای بازی که منم حوصلش رو ندارم
- - - Updated - - -
یه چیز دیگه (همینجوری یه چیزی هر دفعه میاد تو ذهنم:1. (27):) میگن وین 7 usb3 رو نمیشناسه درسته؟
support.lenovo.comاین سایت واسم باز نمیشه میگه The connection has timed out باید چیزتر شن داشته باشی
برای من باز میشه بدون پروکسی . به هر حال این برنامه برای ویندوزن 32 و 64 بیت موجود هست .نقل قول:
راستی الان یادم افتاد ، بازی نصب بوده شما ویندوز رو عوض کردید یا که نه بعد از ویندوز عوض کردن بازی رو نصب کردید ؟ اگر بازی نصب بوده و ویندوز رو عوض کردید ، یکبار بازی رو حذف کنید و بعد نصب کنید.
نظر من رو بخواید میگم ویندوز 7 رو نصب کنید راحت هر بازی دلتون میخواد بازی کنید ، بدون هیچ مشکلی !